Tak for opfordring – den forpligter

Kære Lotte

Det er flot, at du har påtaget dig, at klave en blog, vi kan bruge.

De der medler sig på bloggen bør være opmærksom på, at det koster tid og dermed kræfter at være med, men jeg forventer, at alt, hvad vi investerer – og åbent oplyser hinanden om -, kommer mangefold igen i en sjovere hverdag.

Min motivation er skrevet således i min profil.:glæder mig til at se, om vi i mit efterår kan lave noget, der kan gavne

os ældre, der gerrne vil have en halv snes år endnu i en dynamsik virksomhed, der ser udfordringer i alle opgaver,dem midt imellem de unge og de gamle,, der gerne vil udvikle deres veletabelrede lokale virksomheder og

de unge, der gerne vil udvikle egne kompetencer i virksomheder, som de er medeejere af eller som de vil etablere

Håber meget, at alle andre, der vil være med i blog – komplottet vil afse den fornødne tid eller forlade bloggen igen, hvis lysten ikke er til stede, således at bloggen forbeholdes, de, der vil imedvirke til egen og andres innovation.

Århus den 10.09.2007    Ole Laursen

One thought on “Tak for opfordring – den forpligter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait