Om bloggen

Jeg er en excentriker og idealist. Jeg deler min viden i håb om at forbedre mig selv og inspirere andre 🙂

Hvorfor har jeg lavet denne blog?

Denne blog blev oprettet i marts måned 2007. Formålet var at skabe et virtuelt forum for advokaters løbende videndeling og løbende udveksling af tanker, ideer, erfaringer m.m. Eftersom jeg var den eneste advokat, som var aktiv, er bloggen gået over til at blive min egen personlige fortælling om, hvad jeg har gang i i min virksomhed.

Hvad er formålet med bloggen?
Jeg vil med denne blog gerne gøre mit til, at advokatbranchen både indadtil og udadtil fremstår som værende proaktiv og nytænkende. Jeg er af den overbevisning, at en af vejene til at fastholde mig selv i dette ønske om fornyelse er denne blog, og jeg vil beskrive de udfordringer, jeg står over for, og de tiltag, som jeg hen ad vejen måtte tage. Hensigten er den, at jeg vil dele min viden, mine tanker og erfaringer med mine læsere. Og måske få hjælp i form af tilbagemeldinger fra mine læsere 🙂

Er du ikke bange for at dele din viden og forretningshemmeligheder med andre?
Dette spørgsmål er jeg blevet mødt med af rigtig mange kollegaer gennem de sidste par år. Nej, det er jeg oprigtigt ikke, for jeg er af den opfattelse, at de værktøjer, som jeg lægger ud på denne blog eller andre steder, ikke er mere værd end den person, som har værktøjet i hånden.

Jeg tror ikke på, at man bare kan kopiere andre menneskers tilgang til tingene; men jeg tror til gengæld på, at andre advokater og andre virksomhedsejere kan lade sig inspirere og tilføre værktøjerne den menneskelige tilgang, som netop behøves i den pågældendes virksomhed.

En helt anden ting er, at den person, som vælger at dele sin viden med andre, allerede har gjort sig de konkrete erfaringer og allerede anvendt sin tid på det pågældende område, og den person er allerede i det øjeblik, han eller hun deler sin viden med andre på vej et nyt sted hen.

Alle vi andre står derimod i en situation, hvor vi først skal i gang med at tage stilling til, hvorvidt vi overhovedet vil tage ideen til os og dernæst skal vi handle ved at implementere den pågældende idé i vor virksomhed. Kan I følge mig?

Hvordan fungerer bloggen?

Hvis du ønsker at kommentere på mine indlæg, så gør du bare det lige efter det pågældende indlæg. Skriv dit navn og din mailadresse. Du kan søge på emner eller ord, og måske dukker der noget op af interesse for dig.

Kærlige hilsner og positive tanker fra
Lotte Bliddal

5 thoughts on “Om bloggen

 1. jeg har altid været meget autoritetstro og har altid ent at advokater burde være retskafne mennesker der overholdt de advokatetiske regler. med dette udlæg vil jeg så gerne have kommenteret følgende: kan det have sin rigtighed at Ina Broch som advokat i Tåstrup, kan slippe afted med at efter at have trukket en ejendomshandel i langdrag i nu mere end et halvt år, at man fordi man vælger at videregive sagen til ejendomsmægleren for at handlen ikke skal gå i vasken, at man så endelig bliver kontaktet(for første gang i måneder, efter tusinder af forgæves hendvendelser) bliver svinet stolpe op og stolpe ned, til dels truet og skældt hæder og ære fra, bliver bedraget og løjet for i den værste grad, at der ikke er noget at stille op? at man i advokatnævnet for af vide at alt hvad man ikke kan dokumentere er påstand mod påstand, og at en telefonudskrift der jo viser de mange forgæves henvendelser ikke kan bruges???? hvad skal man så stille op?? ja jeg spørger bare

 2. Kære Tulle

  Jeg har læst dit indlæg. Du har gjort det, du kan gøre, nemlig rettet henvendelse til Advokatnævnet, hvis du mener, at din advokat har handlet i strid med god advokat skik.

  I dit tilfælde er det naturligvis træls, at bevisbyrdereglerne er, som de er, hvis du ikke kan føre bevis for, hvad der er sket og sagt.

  Dog er det i min verden betryggende, at vi lever i et samfund, hvor det er den, der påstår noget, som har bevisbyrden for, at påstanden er korrekt…

  Du spørger, hvad du skal stille op? Jeg skal ikke fortælle dig, hvad du skal gøre, men jeg kan fortælle dig, hvad jeg selv gør, når jeg oplever, at jeg får en dårlig behandling, eller der sker noget, som jeg har svært ved at ryste af mig. Jeg plejer at finde verdens bedste bog frem, nemlig `Elsk det som er´ af Byron Katie, og så læser jeg et par kapitler, og så finder jeg ud af, at sandheden for det meste ikke er, som jeg fortolkede den. Og så får jeg fred med mig selv.

  Måske kunne du gøre dig den samme erfaring? Jeg tror på, at dit liv og din indstilling til, hvad der sker i dit liv, vil blive ændret fundamentalt – det er i hvert fald det, som er sket i mit liv 🙂

  Kærlig hilsen
  Lotte

 3. Hej Lotte.
  Læse lige Tulles Wissings indlæg om Ina Broch, som jeg også har dårlige erfaringer med i form af manglende tilbagemeldinger. Ina Broch er advokat for Erik Sarfelt, som jeg har stævnet og vundet en sag mod den 16. juni 2008 vedrørende 50% af ejerskabet af investeringsfirmaet Bernstorffs Invest Aps. Under hele sagens forløb har min advokat Lars Behrend, som jeg her kun kan rose for sin store kompetance, gentagende gange måtte rykke for svar, og også nu hvor Erik Sarfelt virksomheder (Sarfelt og Partners og Bernstoffs Invest) er dømt til at betale sagsomkostninger på ca. 30.000 kr , men ikke har midler hertil, skal min advokat rykke flere gange for hver henvendelse han gør til Ina Broch for at få en afdragsordning i stand. Sidst har hun valgt at ignorere en mail som min advokat sendte 15. august- der er nu gået 1 måned. Trist at almen anstændighed tilsyneladende ikke er et begreb, som alle advokater tager alvorligt i deres virke og dermed, efter min mening, udhuler begrebet god advokat skik.
  Hanne Hjortholt

 4. Kære Hanne

  Tak for dit nuancerede indlæg 🙂

  … om ikke andet oplever jeg, at det er en god ting, at vi har reglerne om god advokat skik, for så har du og jeg et sted at gå hen, hvis vi oplever, at vi har fået en behandling, som ikke stemmer overens med vor egen opfattelse af, hvad der er ret og rimeligt. Advokatnævnet er altså stedet man henvender sig til.

  Kærlig hilsen
  Lotte

 5. Strange this publish is totaly unrelated to what I was looking google for, however it was listed around the 1st page. I guess your doing some thing appropriate if Google likes you sufficient to place you on the very first web page of a non associated search.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait