FAQ

1. Hvordan opretter jeg mig som bruger? 

Der er to muligheder:

1) Du har fået en e-mail, og du registreres som bruger af bloggen via email.
2) Kommer du til siden uden at være logget ind (automatisk via et link fra en e-mail), skal du klikke på `Registrér´-menupunktet (for oven under overskriften Advokat-innovationsudvalget Sydjylland og Fyn). Du kommer herefter til en registreringsside, hvor du skriver dit navn og din e-mailadresse. Du vil herefter pr. mail og med det samme få tilsendt en e-mail med et password, som du kan bruge til at logge ind med, og det gøres på følgende måde:

Du klikker på `Registrér´-menupunket, og når du igen kommer til registreringssiden skal du klikke på `login´-knappen, som er lige UNDER registreringsboksen, og som står skrevet med meget småt. Du meddeler nu dit brugernavn og dit password.

2. Hvad har jeg af muligheder, når jeg er registreret og logget ind på siden?

Hvis du registrerer dig som bruger af bloggen, ryger du automatisk ind som `editor´. Det betyder, at du nu kan kommentere på indlæg, se uploadede filer, selv oploade filer, oprette egne indlæg og emner og meget mere. Hvad der præcis ligger i `editor´funktionen kan du læse om her:

http://codex.wordpress.org/Roles_and_Capabilities#Editor

3. Jeg vil skrive et indlæg – hvad gør jeg?

Når du kommer ind bag siden, kan du direkte vælge `Skriv indlæg´. Du får nu lejlighed til at vælge en titel til dit indlæg, og så skriver du bare løs. Undervejs kan du gemme og fortsætte din redigering – der er et ikon nedenunder dit indlæg.

Når du er færdig og tilfreds med dit indlæg, så trykker du på den blå kategorisøjle til højre. Her kan du vælge at markere det emne, som dit indlæg vedrører. Er der ikke en kategori, som passer til dit emne, kan du blot tilføje en ny kategori, jfr. `tilføj´-knappen til højre.

Når du er helt færdig, skal du trykke på `Publicer´-knappen.

4. Hvordan kommer jeg tilbage til hovedsiden?

Du kan efter at være logget ind hele tiden komme tilbage til hovedsiden ved at trykke på linket `Vis side´ – linket befinder sig øverst på siden ved siden af bloggens tittel/overskrift `Advokat-innovationsudvalg Sydjyllan og Fyn´. Du kan køre frem og tilbage mellem `hovedsiden´ (som denne ser ud for brugere, som ikke er logget ind) og bagsiden (som denne ser ud for dem, der gerne vil skrive et helt nyt indlæg og selv vælge overskrift og kategori.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait