`Kedelige´ emner og få tilmeldinger

Sammen med EDC i Videbæk og Ringkøbing Bank i Videbæk skulle jeg onsdag aften have været nede i Videbæk Hallen og underholde førstegangs købere af fast ejendom om, hvad de bør tænke på, inden de sætter deres berømte underskrift på en købsaftale. Samtidigt skulle jeg have fortalt lidt om at sikre hinanden (begunstigelsesklausuler, testamente, samlivskontrakter m.m.) EDC skulle fortælle noget om boligmarkedet og banken noget omkring finansiering – 2 tilmeldinger 🙁

Hvis vi skal have folk til at give møde en sådan aften, så skal vi fremover bestræbe os på at gøre det meget mere underholdende. Hovedattraktionen kunne være noget helt andet – f.eks. prøvesmagning af Videbæk lokale chokoladefabriks lækre chokolade (se mere her: http://www.chokolart.dk/) kombineret med min svigerfars berømte hjemmelavede økologiske rugbrød, vinsmagning, udstilling af hjemmelavede smykker eller noget helt andet.

Dernæst som sidste punkt på dagsordenen: Nogle megaspændende indlæg ved en mægler, en bankassisstent og en advokat, klædt ud i nissetøj eller lignende og ydmygt fortællende, at vi faktisk godt kan finde ud af at tale i et sprog, som folk kan forstå 😉 Så vil folk derude sikkert give møde.

Er der nogle, som har nogle gode ideer, for så tror jeg fortsat, at vi alle (mægler, bank og advokat) er friske på at gøre noget helt anderledes næste gang?

Kærlig hilsen

Lotte 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('