Hans Engell i Videbæk

Torsdag aften holdt Hans Engell et foredrag om politik og medier i Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Jeg havde set, at han ville komme til byen, og jeg havde også nået at tænke, at det lød rigtigt spændende. Jeg fik endda klippet omtalen af arrangementet ud og afleveret denne til personalet med henblik på at høre, om det var et arrangement, som vi skulle møde op til. Og så skete der vist ikke mere, førend jeg skulle passe min boksetræning torsdag aften kl. 19.30.  Nede i centret opdagede jeg, at aftenen var kommet, og at jeg ikke havde meldt mig til… Jeg nåede min opvarmning nede i bokseklubben sammen med de andre, førend min nysgerrighed tog overhånd, og jeg måtte altså kigge forbi hal 2. Klokken var 19.55 – der sad ca. 10 mennesker og kiggede op på en tom scene…  

Nej, hvor ærgerligt at der ikke var flere. Da jeg ikke havde penge med, begyndte jeg at løbe rundt i centret for at finde en venlig person, som ville låne mig 100 kr., så jeg kunne komme ind og høre, hvad Hans Engell havde på hjerte. Det lykkedes mig at finde en venlig person, og da jeg kom tilbage til hal 2, havde man besluttet sig for at rykke foredraget væk fra den store hal og op i et mindre lokale.

Faktisk var der tale om et skide godt foredrag. Hans Engell er vidende og professionelt imødekommende. Han tager i modsætning til Reimer Bo ikke tingene personligt, og han er i stand til at give nuancerede tilbagemeldinger på spørgsmål på en behagelig og respektfuld måde. 

Det foredrag var alle pengene værd 🙂

Konklusionen på foredraget var, at medierne sidder med den lange ende lige nu. Enden bliver dog mindre og mindre for politikerne er ved at være klar over, at mediebilledet er fragmenteret, og at ikke hele Danmarks befolkning ser og hører de samme ting. Denne erkendelse vil medføre, at politikerne ikke i længden vil stille op til alt muligt.

Interessant foredrag og sejt nok af Videbæk Idræts- og Fritidscenter at satse på et sådant arrangement.

Kærlig hilsen

Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('