Så er vi klar

På mandag skal vi alle sammen, dvs. alle 9 medarbejdere fra kontoret, til Odense og deltage i Advokaternes Innovationsdage. Det bliver sjovt, og vi glæder os alle sammen. For første gang i vort kontors levetid skal vi prøve at have en lille stand, hvorfra vi skal præsentere vort projekt, som vi har valgt at kalde `En anderledes advokatvirksomhed´. Forberedelserne til de 2 dage den 22. og 23. september har faktisk været store, så selv om det for garvede messedeltagere lyder som små ting, så har vi fået lavet en pjece, som fortæller historien om vort generationsskifteforløb. Pjecen er fyldt med tegninger af en legende person, stjerner og lyserøde hjerter. Synes selv at pjecen er dejligt feminin og minder om en glad børnefødselsdag, og det er altså meningen 🙂 

Vi har også fået færdiggjort vor powerpointpræsentation, som dokumenterer alle vore tiltag og linker til mere brugbar information, vi har fået lavet en anderledes og munter plakat, som vi alle synes er blevet livsbekræftende i relation til vor fornyelsesproces. Plakaten er et minde til os alle om forløbet, og meningen med den er, at den skal gøre os glade. Dernæst har Kirsten lavet hjemmelavet konfekt og kransekager (pas på med disse søde sager, for så bliver I afhængige), Karin har stået for et par fine blomsteranretninger, Heidi har ordnet mange af de små praktiske ting så som kopiering af pjecer, bestilling af stander, lavet navneskilte, små reklameflag og alt muligt andet, og Randi har været en perfek tovholder og ansvarlig for det hele. Hun er bare for god.

Personligt havde jeg det sådan, at jeg på et tidspunkt var ved at kaste op bare ved tanken om pjecen. Jeg kunne slet ikke forholde mig til processen længere – jeg var simpelt hen fyldt op… Hold fast, hvor har vi bare arbejdet med mange ting på 18 måneder! Samtidigt har vi nok at se til, og da vi slet ikke kan eller vil undlade at servicere vore kunder, så har der været nok at se til.

Hvad er der så sket her til aften? Jo, jeg har kigget pjecen igennem, og så er det, at jeg finder 4 – 6 fejl i denne. Normalt er jeg jo totalt kontrolfreak, men denne gang tænkte jeg altså bare, at nu har vi alle gjort det så godt, som vi kunne, og 4 fejl i en pjece – who cares? De kan rettes i de kommende pjecer, og måske har dommerne ikke engang fundet de 4 fejl, og hvis de har, så tænker de måske, at det i sig selv er et frisk pust inden for vor branche, hvor vi ikke altid er de allerbedste til at indrømme vore fejl 😉

Kort og godt: Kontoret holder nu lukket mandag og tirsdag i næste uge, for vi skal alle til Odense og feste sammen med alle de andre deltagere 🙂

Ellers må jeg tilstå, at jeg har oplevet forløbet som en god bearbejdelses- og dokumentationsproces både udadtil og indadtil, for folk i byen og i området taler med os alle sammen i mange sammenhænge om vore mange spændende tiltag, og det gør jo bare tingene endnu sjovere. Derfor en opfordring til jer alle: Kast jer ud i det – man skal jo turde tabe, førend man kan vinde.

Under alle omstændigheder glæder jeg mig til og ser frem til at fortælle meget mere om forløbet, når vi har overstået de 2 innovationsdage. En ting er i hvert fald sikkert: Vi vil naturligvis uploade alle vore innovationsting her på bloggen og på vor hjemmeside, når vi er kommet hjem fra Odense.

Kærlig hilsen og positive tanker til jer alle

fra Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait