Martin Thorborg, iværksætteri og forretningsplaner

Martin Thorborg er ufattelig aktiv og engageret i iværksætteres vilkår, og han drives af at hjælpe andre mennesker i gang med det, som de brænder for. Jeg har altid godt kunne lide Martin Thorborg og hans evne til at vade ind i folk med træsko på.

Udtalelser fra Martin Thorborg som `Alle kan gøre mig kunsten efter´ har provokeret mange, herunder min ægtefælle, for hvad er det lige, der gør, at du rent faktisk får succes med det, som du brænder for? Og hvornår er noget en succes? Er det en succes, hvis man f.eks. scorer kassen, men til gengæld arbejder 80 timer om ugen på bekostning af familie, sit eget helbred og vennerne? Egentligt et væsentligt spørgsmål, som jeg selv har brugt megen tid på at søge at besvare… Samtidigt konstaterer jeg, at det ikke er så lige til at gøre Martin Thorborg kunsten efter – det kræver nemlig efter min opfattelse vedvarende vedholdenhed, målrettethed og flittighed og en masse andre ting.

Nå, men det, jeg egentlig vil fortælle, er, at jeg (på lige fod med en masse andre iværksættere – jeg kan ikke ligefrem prale med at være specielt udvalgt…) har modtaget en e-mail fra Martin Thorborg, som opfordrer mig til at offentliggøre en forretningsplan, hvis jeg har en sådan liggende. Meningen er, at forretningsplanen skal læses af iværksættere, så de kan blive inspireret og se eksempler på, hvordan en forretningsplan kan se ud.

OK tænker jeg, hvorfor ikke? Vi har fortsat en forretningsplan liggende på Martins opfindelse, og da den blot ligger og samler støv, hvorfor så ikke sende den ud i universet til mulig gavn for andre? Hvem ved – måske dukker der nye muligheder op? Der er ingen, der kan forudsige resultatet af en sådan handling på forhånd, og sådan er det med alt i livet. En ting er i hvert fald sikkert: Forsøger jeg ikke at ramme bolden, så er det 100 % sikkert, at jeg aldrig rammer målet. Med andre ord så er vi tilbage ved det faktum, at viden er at handle. Og jeg konstaterer, at jeg på ny har handlet 🙂

Til jer som ikke er bekendt med Martin Thorborgs portal for iværksættere og mindre erhvervsdrivende, kan jeg henvise til www.amino.dk – det er interessant at se, hvordan selvstændige viser interesse for hinanden og oprigtigt har et ønske om at hjælpe hinanden med de dagligdags problemer og udfordringer, som dukker op.

Da jeg nu har valgt at offentliggøre forretningsplanen og netop mailet den til Martin Thorborg, ja så manglede det da bare, at jeg også offentliggjorde forretningsplanen her. Måske kan du selv blive inspireret 🙂

Forretningsplan – mobilt motionsudstyr

Filmen om, hvad det hele går ud på, kan du se her:  (den varer 2 minutter)

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=B9Md9r2tXWk]

Kærlig hilsen

Lotte

One thought on “Martin Thorborg, iværksætteri og forretningsplaner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('