Kærlighed i aktion

Min kære søster, Helle, er i dag kommet hjem fra Filippinerne – hun har været væk i 9 måneder, så det var dejligt at se hende igen. Det er også sjovt at se vore 3 drenge være sammen med Helle igen. Thomas på 4 er nærmest forelsket i hende, og han rødmer og griner hele tiden fjalet til hende. Jesper og Andreas vil hele tiden vise hende ting og have hende med til at lege. Blodets bånd og familiekærligheden er en sjov ting at iagttage.

Byron Katie er forsat den klogeste kvinde i hele verden. Min time her på dag 5 er igen anvendt på at læse videre i ”Om at forandre sin tankegang og forvandle verden”. Kapitlet om arbejde og penge er blevet studeret, og forfatteren har så mange interessante, provokerende og tankevækkende budskaber, at jeg kan blive totalt begejstret og mærke bobler i maven.

Dagens sætning hedder i min verden ”Den eneste værdifulde færdighed består i at have kontakt med virkeligheden”.

Den bedste sommerferiegave, du kan give dig selv, er at læse #Elsk det som er#, så du kan få kendskab til de 4 berømte spørgsmål og principperne bag.

Jeg vil slutte for denne gang 🙂

Kærlig hilsen
Lotte

2 thoughts on “Kærlighed i aktion

 1. Hej Lotte

  Ja jeg måtte jo ind og kikke, når nu du på Facebook skriver, at det er det korteste indlæg i mands minde.

  Nu er det jo ikke alle spørgsmål Byron Katies har overvejet. Fire spørgsmål der kan ændre dit liv:

  Svaret på en DNA test?
  Svaret på en HIV test?
  Svaret på – er du virkelig en kvinde eller……?
  Må jeg binde dig?

  Det har også med kærlighed at gøre, men svaret er af en noget anden karakter – hi hi

 2. Kære Jann

  Tusind tak for din hilsen og dine vinkler – jo, Byron Katie har faktisk svaret på dine spørgsmål.

  Du er mig og jeg er dig. Der er kun dig – virkeligheden er et spejlbillede af dig og din tankegang.

  Jeg er først en kvinde i det øjeblik, jeg tænker tanken og stiller spørgsmålet og svarer ja. I alle andre øjeblikke er jeg blot “det”. “Det” bevæger mig, “det” beslutter for mig, “det” trækker mit vejr, og jeg tror, at det var mig, der gjorde det, når jeg får tanken.

  Altså øver jeg mig i at møde min tænkning som en ven, og jeg vil øve mig i at møde ethvert menneske som en ven.

  Du er “det”. “Det” er dig. Vi bliver levet af “det”.

  Giv det en chance.

  P.S. Nej, du må ikke binde mig 😉

  Weekendhilsner fra
  Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('