I træthedens tegn

Dag 10 har nærmest stået i træthedens tegn. Vejret var jo helt fantastisk i går aftes, hvorfor Martin og jeg spadserede en tur kl. 22.30 og 1 time frem. Det er godt nok længe siden, vi har kunnet forlade huset for at gå en aftentur, for normalt ligger ungerne jo og sover, og så er jeg opdraget til, at man ikke bare forlader huset.

Inden jeg gik i seng i går konstaterede jeg også, at jeg havde fået et venligt afslag på min forespørgsel om donation af “Home Workshop Kernesund Millionøse”. Begrundelse var noget energihalløj og OK med mig, idet jeg blot konstaterer at hvis jeg ikke prøver at ramme målet, så scorer jeg heller aldrig. Denne gang scorede jeg altså ikke, men jeg forsøgte i det mindste. Nu hvor vi lige er i den der snak om energier, så er det ret sjovt, for den anden aften begyndte jeg at genlæse 90´ernes succes-selvudviklings-bog “Den niende indsigt” af James Redfield. Bogen fanger mig slet ikke denne gang; men jeg bed dog fat i energisnakken. Den 3. indsigt drejer sig nemlig om energi. Noget om, at det vi sender ud, får vi igen…

Heldigvis fik jeg så i dag en mail fra Ninka om, at jeg kan købe “Home Workshop Kernesund Millionøse” for kun 2.497 kr. (plus porto). Succes-kittet lover at transformere min krop, mit mindset og min økonomi OG der er en 60 dages “tilfredshed-eller-pengene-tilbage-garanti”. Pakken består af 5 CD-workshops og effektive øvelser, herunder en masse guldkorn på skrift. Du kan læse mere om hele pakken her.

Min kære mand synes, at jeg er ret latterlig, hvis jeg køber programmet, for han er af den opfattelse, at jeg udmærket ved, hvad der skal til, og at jeg ikke bliver meget klogere af at lægge mig i slipstrømmen på millionøsepigere. Nej, han synes, at jeg skal gøre det her på min helt egen måde. Lotte Bliddal-måden 😉

Egentlig er jeg i dag selv så træt, at jeg slet ikke er i stand til at tage en beslutning… Altså er jeg ikke blevet klogere på den del, så nu afventer jeg blot, at beslutningen bliver taget for mig… Med andre ord: Jeg tager den endelige beslutning, når jeg tager den – hverken før eller senere 🙂

Min time i dag er blevet anvendt på at læse i “Den niende indsigt”, for jeg kan ikke tage mig sammen til andet. Jeg skal bare tidligt i seng – sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og jeg har nok at lave på arbejde.

Kærlig hilsen
Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('