Hvor bliver planen af?

I dag må jeg blot konstatere, at projektet har gjort mig godt og grundigt forvirret.
Entusiastisk gik jeg i gang med at tjekke Aweber ud, og pludselig falder jeg over en oplysning om, at man ikke kan bruge æ, ø og å i programmet. Så endte jeg på en masse informations- og debatsider, og forvirringen er nu total.

En positiv ting fra i dag er dog, at jeg har fået besked om, at bogen Millionøsemetoden er sendt til mig med posten, så den skulle jeg gerne have i morgen. Ca. samtidigt fik jeg en SMS fra biblioteket om, at Millinøsemetoden – som jeg for længe siden havde reserveret – var kommet hjem. Nu har jeg altså lige pludselig adgang til 2 bøger!

En anden ting jeg har konstateret er den, at jeg vist er bedre til at læse bøger end til at handle på den information, jeg får fra mine bøger. Det der med at handle er altså bare en af livets store udfordringer, og i perioder kan jeg bare ikke få fingeren ud…

Her til aften har jeg haft en samtale med min kære mand om, hvad ens livsmål egentlig er, og om hvordan man finder frem til et sådant mål. For mit vedkommende vil jeg gerne forny noget, lære noget og gøre en forskel – men er disse ting ikke lovligt vage? Hvad vil jeg gerne forny? For nogle år siden var det først og fremmest min egen advokatvirksomhed, og så fik jeg en eller anden ambition om, at det kunne være underholdende at ændre andre menneskers syn på advokatbranchen. For 1 måned siden bildte jeg mig ind, at mit nye livsmål gik ud på at bevise eller modbevise, om millionøsepigernes påstand om, at jeg kunne blive ¼ millionær på 8 uger holder stik…

Helt alvorligt – det vil i hvert fald være vattet af mig, hvis jeg ikke kan holde fast i et så simpelt lille mål i endnu 4 ½ uge, så den dropper jeg naturligvis ikke, men jeg vil fortælle, at tankerne er der, fordi jeg er totalt f****** forvirret lige nu…

Og så sidder jeg her i en dyb og reflekterende samtale med min mand, og konstaterer at jeg egentlig ikke lige har så meget styr på tingene, som jeg gerne ville have. Hvordan jeg lige skal gå hen og få adgang til ¼ million danske kroner i løbet af projektets resterende 4 ½ uge er ikke overhovedet faldet på plads i min knold – jeg har med andre ord fortsat ikke nogen komplet plan… Er det ikke tankevækkende?

Jeg vil slutte nu, for jeg har besluttet mig for, at jeg – om ikke andet – vil fortsætte med at passe min træning, og da klokken er mange, skal jeg til at komme i aktion.

Kærlig hilsen en
forsøgende, tænkende og reflekterende
Lotte

… som i øvrigt forventer at vende mere optimistisk tilbage i morgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait