Web-TV, pjecer og sociale medier

Igennem et godt stykke tid har vi på kontoret leget med de sociale medier. Vi har fået en profil på Facebook, hvor vi nu har 139 følgere. Derudover har vi påbegyndt diverse små video-optagelser om juridiske emner, som vi forsøger at holde i et letforståeligt sprog, så ikke-jurister kan blive klogere. Du kan se eksempler på vore små foredrag, som alene varer ca. 1,5 minutter pr. stk. her.

Vi har endvidere kombineret videooptagelser med pjecer, så vore kunder ud over den mundtlige information kan hente skriftlig information. Derudover har målet været at blive endnu bedre til at dele vor viden både udadtil og indadtil samtidigt med, at vi skærper vor kommunikationsevner.Du kan se pjecerne her.

Vi er ved at have fået nogen erfaring med vort eksperiment, og på vor web-kanal på Youtube nærmer vi os 2.000 video-visninger, og det er da nogenlunde OK, når jeg tager i betragtning, at der er tale om juridiske emner og ikke blot traditionel underholdning. Du kan følge med i antallet af videovisninger på vor Youtube-kanal her.

Vi har også fået nye kunder på baggrund af videoerne, og det er da værd at huske på, at mange mennesker har det bedst med at få information auditivt i stedet for på skrift. Så ja, vi bruger tid på videoerne, men når de er optaget en gang, redigeret og lagt på Youtube, så er arbejdet gjort, og mon ikke tiden viser, at arbejdet kommer til at bære frugt? Jeg tror det, men det skal jeg også – ellers ville det være et mega-dumt eksperiment at sætte i gang…

Faktisk er det lidt svært at sætte ord på, hvad eksperimentet kommer til at betyde. Men det har vi faktisk forsøgt. Vi indstillede nemlig vor advokatvirksomhed til Danske Advokaters prænominering til årets innovationspris. Det fik vi ikke noget ud af i kroner og øre i første omgang, da vi ikke blev indstillet. Til gengæld fik vi meget ud af det internt. Vi fik nemlig fortalt historien om, hvad det er vi gerne vil med vort projekt. Du kan læse vor projektbeskrivelse her. Italesættelsen og synliggørelsen af vore projekter er nemlig den allervigtigste del af vore mange eksperimenter og virksomhedens historie.

Medio juni skal vi have indsendt vor endelige ansøgning til Advokaternes Innovationspris 2012. Så hvis du har gode bud eller tanker i relation til det, du har set, hørt, læst eller erfaret, så kom endeligt med dine tanker. Jeg vil elske dig for det 🙂

P.S. Hvis du ikke kender vor virksomhed, så kan du se et portræt af os, som TV Midt Vest har lavet og sendt her.

Kærlig hilsen

Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait