Bloggen er genoplivet

Jeg har ikke fået lavet noget blogindlæg siden oktober 2013, og det er altså ikke godt, når jeg sammenholder det med den begejstring, som jeg har haft for dette medie tidligere. Siden jeg blev medejer af Advokatfirmaet Johansen & Bliddal i 2006 fandt jeg det interessant at dele mine fiaskoer og succeser med andre i en dokumentationsproces til skræk og advarsel eller inspiration for andre.

Min udfordring har simpelt hen været, at jeg ikke kunne komme ind på min blog. Der var gået et eller andet helt galt med log-in-oplysningerne. Først i dag har jeg taget mig tiden til at finde ud af, hvordan jeg skulle reaktivere sitet her. Det er nu lykkedes, og det er jeg glad for.

Faktisk har jeg haft mange ting at dele med jer, som jeg så har ladet komme til udtryk på Facebook i stedet.

Lige i disse uger handler meget i mit liv om de folk, som har tabt masser af penge på schweizerfranc. Få gjort indsigelser over for din bank, hvis du er en af dem. Link til artikel kommer her. Har du brug for mere information, så skal du være velkommen til at kontakte mig.

Læs mere her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait