HI-messen i Herning den 4. – 7. sept. 2007

Jeg foreslog bl.a. på mødet i Vejle, at vi kunne deltage på HI-messen i Herning en af dagene mellem den 4. og 7. september 2007.

PÅ HI-messen har man en decideret innovationsafdeling, som altid er spændende og velbesøgt. Man kan på egen krop prøve forskellige øvelser, afslapningsmetoder, sanserum, høre korte inspirerende indlæg fra interessante mennesker m.m.

Messen er ret underholdende faktisk og sikkert grænseoverskridende for mange af os, hvis vi ikke er vant til sådanne `alternative ting´ 🙂

Her er et par links om innovationsdelen, og hvis der er stemning herfor, kunne vi f.eks. bruge noget af den 5. september, som jo alligevel er den dag, vi skal mødes næste gang, på HI-messen.

Her er et par interessante links til jeres orientering: http://www.hi-industri.dk/udstiller/innovationsForum/Aktiviteter.htm
http://www.hi-industri.dk/messer-i-messen/innovation.htm

Endeligt program kommer på et senere tidspunkt.

Jeg vil afsted – er der nogen, der har lyst til at tage med?

One thought on “HI-messen i Herning den 4. – 7. sept. 2007

  1. Jeg synes, at det er en rigtig god ide at mødes til HI-messen. Gode ideer opstår sjældent ud af den blå luft, hvorfor inspiration udefra må være det helt rigtige – og hvilket sted vil kunne være mere inspirerende? Jeg har reserveret tidspunktet.

    Øjvind

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait