Service- og projektansvarlig og meget mere

Vor nye service- og projektansvarlige medarbejder i firmaet er kommet godt i gang, og det ser lovende ud. Heidi er fuld af gå på mod, og hun vil gerne lære og tage ansvar. Det er en rigtig spændende tid, vi går i møde, og vi er alle fulde af gå på mod i relation til de kommende projekter. Vi arbejder lige nu på at synliggøre disse projekter, og når vi er færdige med dette, vil jeg lægge materialet ind på siden her til jeres inspiration.

Ansættelsen af en jurist er blevet udsat, da min kære far og jeg måtte sande, at vi ikke kunne blive enige her og nu om det endelige valg. Vi har det begge godt med den beslutning, og det betyder, at alle muligheder fortsat er til stede, og ingen døre lukkede.

Medarbejderudviklingssamtalerne er gennemført, og det har været dejligt og bekræftende for mig og vist også for medarbejderne. Alle har i hvert fald givet udtryk for, at de er blevet mere og mere positive, som tiden er gået, og bogen `Hvem har flyttet min ost´ har gjort noget fundamentalt ved os alle. Ingen ønsker at være hr. Hæm, selv om 5 ud af 9 medarbejdere har indrømmet, at de identificerede sig med denne figur, da vor fornyelsesproces blev sat i gang for mere end 1 år siden. I dag har de alle 5 heldigvis flyttet sig, og alle er blevet til glade og mere positive hr. Ha´er. Bogen har givet os et fælles sprog, hvilket giver anledning til megen morskab og en større forståelse af hinanden i dagligdagen.

Vor hjemmeside er langt om længe gået i luften. Der er fortsat nogle smårettelser; men vi blev enige om, at det var bedre at få gang i siden nu, end at vente evigheder på det perfekte resultat… Du kan se den nye hjemmeside her: www.paulex.dk

Videbæk Bogtrykkeri og journalist Astrid J. Vestergaard har været så supervenlige at give mig tilladelse til at lægge den artikel ind på denne blog, som blev bragt i den lokale ugepost efter mit foredrag for pigespejderne. I kan læse den her: Astrid J. Vestergaards artikel om foredraget `Piger kan…´ af 22. januar 2008

Kærlig hilsen

Lotte Bliddal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait