Indbrud, påskeferie og bøvl…

I påsken har vi hjemme privat haft indbrud 2 gange, første gang i min bil i garagen og anden gang i huset, mens vi var på påskeferie på Samsø. Hvor er det en træls oplevelse, og hvor giver sådanne hændelser anledning til megen bøvl: Anmeldelser til politi, besøg af politi, anmeldelse til forsikringsselskaber (indboforsikring, villaforsikring og bilforsikring), håndværkere forbi og besigtige skaderne på 2 af vore vinduer i huset, mekaniker kigge på beskadiget lås i bil m.m.

Tyvene her i området går åbenbart ikke efter andet end penge, for kamera, smykker, Playstations, fjernsyn m.m. har de pænt ladet ligge. Derimod synes tyve, at det er fedt at stæle kontanter, herunder ungernes opsparede penge og så vores nøglebundter… Biltyve synes, at det er fedt med en GPS´er og en gammel Blaupunkt radio.

Der har været nok at kigge på oprydningsmæssigt, for alle skabe, skuffer, mapper, kasser m.m. var gennemrodet og indholdet tømt ud i alle værelser 🙁

Nå, men der er som bekendt ikke noget, som er så skidt, at det ikke er godt for noget, hvorfor weekenden og mandag gik med at rydde op og smide ud. Nu skinner huset igen, og der er blevet mere luft, efter at diverse skuffer og skabe er blevet tømt 🙂

Nyt vil følge – syntes blot at jeg ville give livstegn fra mig.

Kærlig hilsen

Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('