Kursus i småsagsprocessen

For et stykke tid siden var jeg til et kursus i den lokale advokatforening i den nye småsagsproces. Dette kursus fandt jeg interessant og bedst af alt, så var deltagerne på kurset både retskredsens advokater og dommere/jurister fra retten i Herning. Det er et godt tiltag at afholde kursus sammen med personalet fra retten, for en dag sammen giver et mægtigt godt indblik i hinandens hverdag og en meget større forståelse for hinandens arbejdsbetingelser.

Det er absolut ikke, fordi det skal hedde sig, at vi til dagligt mænger os med hinanden – der er og skal være en vis distance; men på trods af dette så finder jeg alligevel initiativet interessant, og jeg oplevede personligt forløbet som meget lærerigt og udbytterigt.

Jeg håber meget på, at jeg også fremover får tilsvarende positive oplevelser, så dialogen mellem domstolene og advokaterne forbedres til gavn for vore kunder/brugere af domstolene. En større indsigt og forståelse har vist aldrig skadet nogen 😉

Kærlig hilsen

Lotte 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait