Advokaternes Innovationspris 2008

Vi har her på kontoret truffet en beslutning om at indstille os selv/virksomheden til Advokaternes Innovationspris 2008, for vi synes, at vi har haft gang i mangt og meget. Da vinklen hos os de seneste 1½ år har været, at vi gerne vil udvikle os, have det sjovt og gå nye veje, så syntes vi jo selv, at det kunne være sjovt og lærerigt at indstille forløbet af vor udviklingsproces til prisen….

Personalet har bare været vildt gode til at deltage. Heidi og Randi har lavet den flotteste, sjoveste og vigtigst af alt totalt visuelle powerpoint præsentation af vore mange tiltag gennem de sidste 18 måneder.

Viden er at handle – og vi har brugt vor viden og handlet med vores indstilling til prisen. Det kan man min i verden kun have respekt for, så det er vi selv ret stolte af.

Nu vil 5 virksomheder eller projekter blive valgt ud af et udvalg, og så skal disse udvalgte præsentere deres projekter på advokaternes innovationsdage engang i september 2008.

Hvis nogen er interesseret, så vil jeg lægge vor lille historie ind på denne blog, og det samme vil jeg gøre for så vidt angår vor powerpoint-præsentation. Så giv blot lyd, hvis I vil vide mere 🙂

Inden jeg slutter mit indlæg, så skal I lige læse, hvad min sekretær Ida har skrevet på vor interne blog:

“Jeg har læst oplægget til innovationsprisen 2008 i den forgangne weekend. Rigtig godt skrevet, og så har jeg slet ikke ord for min beundring for Randi og Heidi’s arbejde med emnet, og uha da da hvor har vi haft/har gang i mangt og meget her på stedet! Det eneste, der lige faldt mig ind, da jeg havde læst det hele, var: Hvor blev den historie af, om den søde gave, signeret af vor kvindelige chef: Hvem har flyttet min ost? Den savner jeg. Af alle tiltag har netop den lille bog vist mig vejen og sat det hele mere i perspektiv. Rigtig flot arbejde af jer alle 3 – og held og lykke i den skarpe konkurrence. Nu holder vi vejret….. smiley

Med en sådan tilkendegivelse af Ida, så oplever jeg allerede, at vi moralsk har vundet prisen, for når alt kommer til alt, så gælder det jo om, at der internt i virksomheden er forståelse for, hvorfor vi gør, som vi gør. 

Vil du læse mere om Advokaternes Innovationspris, så kan du læse mere her:

Om Advokaternes Innovationspris 2008

Kærlig hilsen

Lotte 

One thought on “Advokaternes Innovationspris 2008

 1. Torsdag i forrige uge fik vi den lykkelige meddelelse om, at vi er en af de 5 nominerede til innovationsprisen. Det er vi alle vildt glade for, så nu er vi gået i gang med at planlægge, hvad vi vil fremvise på vor stand på innovationsdagene i Odense den 22. september 2008.

  Nyt vil følge 🙂

  Du kan læse mere her: http://www.advokatinnovation.dk

  Vi glæder os alle sammen for vildt – alle medarbejdere tager med til Odense.

  Kærlig hilsen
  Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait