TV Midt Vest på besøg

I går havde vi på kontoret besøg af TV Midt Vest hele dagen og aftenen. Det var en sjov ting at være med til. I sin tid – dengang i september måned 2008 – modtog vi som bekendt en 3. plads ved uddelingen af Advokaternes Innovationspris. Efter anerkendelsen af vor indstilling fra Danske Advokater udarbejdede vi en pressemeddelse, som blev sendt til TV Midt Vest, som dog ikke reagerede på denne. (Hvem kan overhovedet forestille sig, at der kan være spændende og underholdende billeder at vise fra et advokatkontor???????????)

Senere (i november måned) medvirkede jeg i et kort TV indslag vedrørende en lejesag, og i forbindelse med dette korte TV indslag, blev journalisten bevidst om, at vi egentlig havde gang i nogle ret anderledes ting på kontoret. Dette indslag resulterede i en henvendelse nogle dage efter fra den pågældende journalist, som på denne blog var faldet over den artikel, som jeg i sin tid fik afvist af vort fagblad Advokaten (du kan læse artiklen her, hvis du er interesseret: Historien og et generationsskifte). Journalisten var af den opfattelse, at mange af de overvejelser, som jeg havde gjort mig omkring generationsskiftet kunne være relevante for mange andre mennesker i området.

Da jeg første gang nævnte for medarbejderne, at vi var blevet kontaktet af TV Midt Vest, som gerne ville lave et portræt af virksomheden, var alle af den opfattelse, at det var en super spændende ting, som vi selvfølgelig skulle sige ja til. Altså sagde jeg ja – jeg lytter nemlig altid til mine medarbejdere 🙂

Som dagen nærmede sig, meldte lampefeberen sig for fleres vedkommende. Og natten før den 20. januar vil jeg gerne tilstå, at jeg ikke fik sovet mere end et par timer, da jeg nærmest frygtede et kæmpe mande-/kvindefald på grund af influenzaepidemi/lampefeber 😉

Sikke dog en dag! Det var totalt underholdende, og alle tog efter nogle timer kameramanden, Kasper, i stiv arm, når han løb rundt og filmede på kontoret. Også journalisten Sissel vandt tillid, og så kørte den ellers derudad.

Vi gjorde alle de sædvanige ting: morgenknus, ståmøde, telefonisk retsmøde, telefonsamtaler med kunder, skønsmænd, modparter,herunder et projektmøde og et møde vedrørende indsamling af 3 millioner til redning af Videbæk Svømmehal m.m. Også et utraditionelt indslag var programlagt, idet jeg den pågældende dag blev telefoninterviewet af en journalist ved navn Trine, som var hyret af Danske Advokater. Artiklen skulle fortælle lidt mere om vor virksomhed som en opfølgning på innovationsprisen.

Om aftenen var Sissel og Kasper med nede i kick-bokse klubben, og her gik det da helt galt (ikke at jeg rigtig registrede det, da jeg efter 10 års træning i klubben med mænd/unge drenge er vant til lidt af hvert). Drengene var helt overstadige over Kaspers store TV kamera, så adrenalinen flød over, og så sker der det, at man ikke er helt så forsigtig, som man plejer at være. Blodet sprøjtede og drengene tævede mildt sagt løs på hinanden! En total griner og alle vi, der trænede synes, at det var totalt funny, hvorimod Kasper og Sissel – som for første gang nogensinde befandt sig i en kampsportslokale – var mere eller mindre forbavsede, hvis dette er det rette ord til at beskrive deres oplevelse…

Kasper og Sissel fik en på opleveren og kl. 20.30 måtte de bare have svar på det sidste spørgsmål: HVORFOR er det liiiige, at du kick-bokser??????????????????

Totalt underholdende dag og aften – nu bliver det spændende at se, hvilket resultat, der kommer ud af Sissel og Kaspers mange anstrengelser.

Kærlig hilsen

Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('