Foredrag på advokatdagen 12. juni 2009

I dag har jeg deltaget i advokatdagen i Kolding, hvor jeg selv fik æren af at holde et indlæg for mine kære kollegaer og derved få lov til at fortælle om vor virksomheds mange fornyelsestiltag.

Hos os arbejder vi ud fra en målsætning om at have det sjovt samtidigt med at vi tjener penge på at hjælpe vore kunder. Populært sagt – og for nogen en smule provokerende – har vi et ønske om at lave vor arbejdsplads om til en “legeplads”.

Hvis du har lyst til at søge inspiration til din egen virksomhed, så skal du være meget velkommen til at downloade min præsentation her og anvende ideerne i din egen virksomhed: En anderledes advokatvirksomhed

Min kollega, advokat Allan Ohms har været supervenlig at sende følgende søde ord til mig efter foredraget:

“Kære Lotte. Det var en fantastisk oplevelse at høre dit foredrag. Du er en sprudlende, glad, dygtig formidler. Det var det bedste foredrag, jeg har oplevet på advokatdagene i årevis, ja nok nogensinde. Du gjorde det helt fremragende. Jeg vil meget gerne at du kan komme og gentage for Danske Advokaters repræsentantskab – din tilgang til advokatvirksomhedsdrift er enestående. Velfortjent du har fået Danske Advokaters Innovationspris. Kh Allan” 

Også du ønskes held og lykke med din fornyelsesproces 🙂

Kærlig hilsen

Lotte

3 thoughts on “Foredrag på advokatdagen 12. juni 2009

 1. Tænk engang: Min kære kollega Allan Ohms fra Roskilde har været så utrolig venlig at give mig lov til at offentliggøre sin hilsen til mig på Facebook:

  “Kære Lotte. Det var en fantastisk oplevelse at høre dit foredrag. Du er en sprudlende, glad, dygtig formidler. Det var det bedste foredrag, jeg har oplevet på advokatdagene i årevis, ja nok nogensinde. Du gjorde det helt fremragende. Jeg vil meget gerne at du kan komme og gentage for Danske Advokaters repræsentantskab – din tilgang til advokatvirksomhedsdrift er enestående. Velfortjent du har fået Danske Advokaters Innovationspris. Kh Allan”

  Tusind tak Allan – jeg glæder mig fortsat over, at jeg fik lov til at inspirere med min egen fortælling samtidigt med, at jeg havde det SJOVT 🙂

 2. Kære Lotte

  Jeg er helt enig med Allan og jeg kunne ikke lade være med at genfortælle hele dit foredrag, som jeg tror jeg kan huske uden ad, under gallamiddagen lørdag aften, til en gruppe unge advokater, som havde valgt et andet spor. Det fortryd de vist 🙂

  Som Pernille B. sagde: “Godt at jeg var på før Lotte – ellers var mit indlæg da faldet helt til jorden” – og dette på trods af at Pernilles indlæg også var rigtig godt.

  Nu bliver udfordringen for os andre at forsøge at hænge på, så det ikke kun er dig der skal komme med de gode ideer og de nye tanker.

  Godt gået – jeg glæder mig til vi ses næste gang, og jeg kan høre nyt.

  Øjvind Hulgaard
  Kollega fra Kolding/Århus

 3. Kære Øjvind

  Tusind tak for din dejlige hilsen, som gør mig mega-glad. Du husker sikkert på et af de første innovationsmøder, at jeg gav udtryk for, at du og Jørgen Grønborg hørte blandt mine inspirationskilder i Jylland, og det mener jeg altså fortsat 🙂

  Ideen om at man kan dele sin viden med andre er supergod, og jeg glæder mig til fortsat at gøre mit til at bidrage til både udvikling og underholdning.

  Jeg ser også frem til at møde dig igen.

  Kærlige hilsner til dine medarbejdere og dig
  fra Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait