Hånden på hjertet og mystiske tilfældigheder

2009 går snart over i 2010 og en episode synes jeg har været ret underlig. Før sommerferien så jeg hjerter overalt, og dette resulterede i et nyt logo til firmaet. Processen har jeg tidligere fortalt om i et blogindlæg, som kan læses her:

https://lotte-bliddal.dk/2009/06/28/nyt-logo-hjerter-og-advokatvirksomhedsdrift/

Det underlige var, at jeg offentliggjorde mit indlæg søndag den 28. juni 2009. Mandag morgen bliver jeg kontaktet af en journalist fra TV Midt Vest, Pia Lange Christensen, og hun spørger mig, om jeg kunne tænke mig at være en af 6 paneldeltagere i et TV-brevkasse-program, som skal hedde “Hånden på hjertet”. Den oplevelse fandt jeg simpel hen for underlig… Her havde jeg kigget på hjerter og langt om længe taget mig mod til at offentliggøre logoet, og så modtager jeg et sådant tegn 🙂

Nu bliver det så spændende i den kommende tid. Indtil videre har jeg givet mit tilsagn om at medvirke i 6 afsnit. Der er tale om, at vi skal mødes 3 gange en eftermiddag i Holstebro, og så optager vi 2 programmer á 30 minutter ad gangen. En smagsprøve fra Youtube kan ses her:

Hvis du ønsker at se det første afsnit og vide mere om programmet, kan du læse mere her:

http://www.tvmidtvest.dk/node/6990

Slutteligt har jeg fået stillet spørgsmålet om, hvorfor jeg har sagt ja til at medvirke i programmet fra flere sider. For det første blev jeg begejstret over det mystiske sammenfald med mit hjertelogo, og så synes jeg bare, at det lød som et funny program. Lysten var der. Dernæst kommer, at jeg gerne vil vise, at advokatbranchen er andet end ældre mænd i jakkesæt, og at jeg egentlig ikke har noget imod at være med til at skabe et anderledes billede af mig selv og branchen end det, som offentligheden måske er vant til.

Ellers bliver det spændende at se, om jeg fortsat bliver hyret eller fyret i tiden fremover. 2010 bliver i hvert fald et spændende år 🙂

Kærlig hilsen
Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('