Bevidsthed om ens svage sider

Dagen i dag (dag 12) har været kendetegnende ved overskud. Tænk at man lige pludselig på grund af en flytning og en oprydning oplever, at man har tid, energi og overskud….

Jeg er også i dag blevet bevidst om en af mine svage sider, nemlig indretning. Min hjerne kan bare ikke finde ud af det der med at forestille sig ting visuelt. Der står simpelt hen ”delete” i øjnene på mig, når vi begynder at drøfte indretning af mit kontor og flytning af skabe, borde og investering i nye møbler m.m. Min forestillingsevne hvad sådanne ting angår er lig 0.

Derfor har min kære far, som har en stærk side på det punkt, taget skeen i den anden hånd eller rettere taget skeen fra mig… Vi laver et nyt kontor, og så beholder vi konferencerummet, som det er. Der er en pointe i, at man ikke skal ødelægge noget, som fungerer godt. Så hellere fremtidssikre foretagendet og investere i et nyt lokale. Og det kommer fra min far, som er 66 år!!! Det er da herligt – han stopper ikke foreløbigt.

Hvor er jeg glad og taknemmelig for, at jeg har folk omkring mig, som supplerer mig – tænk hvis vi alle lignede hinanden, så ville kontoret ligne et tivoli – i hvert fald hvis de andre lignede mig…

Min time i dag er blevet anvendt på at læse videre i Ryd op i dit liv, som jeg omtalte i går. Derudover har jeg talt med min dygtige svoger omkring features på min blog. Det må kunne lade sig gøre, at indstille min blog til at læseren kan dele blogindlæg og kommentarer med os andre på Facebook. Og det kan det, så den opgave tager han sig af sammen med 2 andre ting, som jeg ikke selv er i stand til helt at gennemskue mulighederne i. Igen en svag side hvor jeg glæder mig over at kende en, som har en stærk side på det punkt.

Og endeligt har jeg fået taget initiativ til at få repareret vort trådløse netværk her i huset, og det er også et væsentligt fremskridt. Det er ufatteligt, at man bare nogle gange lader stå til i stedet for at tage tyren ved hornene og få tingene gjort. Specielt når man erfarer, at man bliver så glad og lettet over at GØRE noget. Igen en svag side: Jeg kan bare ikke finde ud af det trådløse netværk selv…

Nyt vil som sædvanligt følge i morgen.

Kærlig hilsen
Lotte

3 thoughts on “Bevidsthed om ens svage sider

 1. Ups forresten – jeg glemte da helt at fortælle, at jeg igen har fået en mail fra Ninka. Hun vil rgitig gerne have, at jeg køber hendes succes-kit. Kortvarigt kunne jeg få tanken, at der jo nærmest er tale om spam, men så er det jo lige, at jeg kommer til at huske på, at jeg selv har bedt om at blive orienteret om millionøsernes fantastiske tilbud…. Og det bliver jeg så, altså orienteret – dagligt…

 2. Det er sjovt, at det er den måde man sælger på. For tid tilbage blev jeg ved med at få mails om en danseworkshop, og til sidst var jeg helt irriteret, fordi jeg havde jo besluttet mig for at jeg ikke skulle på workshop! Så gik der igen kun 2 dage og så fik jeg den igen og den dag, tænkt jeg pludselig. “Jeg tror sku det kunne være fedt at komme ud at vrikke med hofterne lidt”, så jeg meldte mig til, dog kun fredag aften, men jeg gjorde det og det var fedt:-)

 3. Super Søsser

  Så er der en åbning: Måske ændrer jeg mening om nogle dage. Troede ellers lige, at jeg havde taget en endelig beslutning om IKKE at investere 😉

  Tak for din hilsen og kommentar.

  Knus fra
  Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait