Uge 2 giver mod på uge 3

Uge 2 af mit eksperiment er overstået. Egentlig er jeg indtil videre ret tilfreds med min præstation. Minimum 1 time er hver dag blevet anvendt på projektet, og den ene time tager indrømmet den anden, så også i denne uge må jeg tilstå, at timerne anvendt på eksperimentet er løbet op.

Hvis jeg skal samle sammen på uge 2, så kan det igangsatte, lærte og udførte sammenfattes således:

• Jeg har studeret millionøse-metoden på nettet. Kortfattet siger metoden, at valg af livsstil kommer først (udefra og ind), dernæst følger ideer til en forretning og indtjening, som kan finansiere den valgte livsstil og til sidst kræver den valgte opskrift naturligvis handling

• Jeg har modtaget nyhedsbreve fra millionøse-pigerne 4 gange på en uge – de vil naturligvis have, at jeg skal investere i succes-kittet, så jeg kan blive smuk, rig og lykkelig. Millionøsen Ninkas mand, Morten, oplyste på min forespørgsel, at de ikke ville eller kunne donere succes-kittet til mit 8 ugers eksperiment med den begrundelse, at det skaber ubalance i energistrømningerne, hvilket har resulteret i, at jeg nu gør tingene på min egen måde
• Nogle af de ord, som blev brugt i millionøse-pigernes lokkemails fik mig til at tænke på bogen “Ryd op i dit liv – og giv plads til nye ideer og muligheder” af Werner Tiki Küstenmacher, så den har jeg læst. Bogen er læseværdig og fuld af gode tips. Jeg bilder mig selv ind, at millionøse-pigernes workshop er en kopi af den pågældende bog
• Jeg er flyttet ud af mit gamle kontor, og jeg har fået ryddet op i skuffer og skabe og overladt lokalet til Berit Holmstrøm – nu har vi også kun delt kontor i 1½ år, fordi jeg ikke har fået fingeren ud af numsehullet tidligere…
• Der er truffet beslutning om, at vi bygger et nyt kontor til mig, så vi kan bevare det store konferencerum. Min kære far tænker nemlig på at fremtidssikret kontoret, og han har i modsætning til mig et indretningsgen
• En af opgaverne i Ryd op i dit liv går på, at jeg skal finde frem til mine 3 stærkeste sider. Det har jeg gjort med hjælp fra min kære mand. Meningen er så, at jeg ud fra de 3 stærke sider skal skabe mening og passion, og så vil jeg opleve en periode med flow, og hvor ender jeg så ikke?
• Jeg har drøftet min blog med min kære svoger, og der er 3 ting, som skal optimeres på denne, og den del er blevet uddelegeret
• Det trådløse netværk i privaten skal repareres, og der er bestilt teknisk hjælp til dette
• Der er blevet ryddet op i papirer, skuffer og skabe herhjemme, og blåregnen ved vort indgangsparti er blevet klippet ned, så nu er der plads til, at fantastiske og spændende muligheder kan komme på besøg på Jasminalle 6 i den kommende tid
• Den niende indsigt er blevet studeret – dog kun halvt – bogen fanger ikke denne gang lige som første gang. Dog bed jeg mærke i energisnakken, og så kom jeg til at tænke på Ninka og Morten og millionøserne. Det er vigtigt, at energierne passer sammen, ellers går det ikke med samarbejder…
• Og så blev jeg inspireret af min gamle studiekammerat på jura, som sammen med sin hustru og 2 børn hvert år rejser væk i 3 måneder i alt og nyder livet og hinanden – hvor fascinerende
• Også i uge 2 har jeg fået skrevet 6 blogindlæg – lørdag er fridag, og det er jo vildt, som jeg sætter pris på lørdag 😉

Faktisk så vil jeg til sidst dele et af rådene/påstandene i “Ryd op i dit liv” med dig:
“Hvis man en time hver dag tager sig tid til at besvare spørgsmålet “Hvordan kan jeg tjene flere penge?”, bringer det efter to års konsekvent en-times-metode én til økonomisk uafhængighed. Forudsætningen er, at du virkelig bruger en hel time daglig på denne opgave udelukkende og uden afbrydelser. De fleste når ikke deres økonomiske mål, fordi de opgiver ævred efter al for kort tid.”

Tjaaaa – det tager ifølge bogen lidt mere end 8 uger, som millionøse-pigerne lægger op til… Men interessant er det.

Vi ses i uge 3.

Kærlig hilsen
Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait