Uge 4 starter – efter 3 ugers ferie

Sidste gang jeg skrev om mit projekt var natten til onsdag i mit eksperiments uge 3 (det vil sige lige før min sommerferie i uge 27). Jeg var syg og havde en masse ting, jeg skulle nå inden jeg kunne gå på 3 ugers sommerferie.

I projektets uge 3 var jeg altså ramt af krise og af sygdom og af stress, så hold da op, hvor havde jeg brug for ferie… Lørdag morgen i uge 27 tog vi bilen og kørte til Sverige, og jeg har simpelt hen slappet af og ikke arbejdet på dette projekt. Jeg var i vildrede om, hvorvidt jeg skulle fortsætte projektet i min ferie, men da min kære mand oplevede mig som værende fraværende gemte jeg min computer langt væk, og så har vi ellers bare nydt livet i de 3 uger…

Nu er jeg hjemme i Videbæk igen, og i morgen starter hverdagen igen. I dag er det søndag, og i dag er således dag 1 i eksperimentets uge 4.

Min ene projekttime er gået på at kigge min oversigtsplanche igennem tillige med mine notater fra de 3 første uger. Martin og jeg har i lighed med tidligere år besluttet os for, at august måned skal være fjernsynsfri, så der er lukket for kassen. Normalt er jeg ikke vil med traditioner, men her er altså en tradition, som jeg sætter pris på. Januar og august er fjernsynsfri for så vidt angår Martin og mig.

Jeg har også modtaget et par hilsner på min blog, og der er en person ved navn Louise, som har været så sød at meddele mig, hvor jeg kan få fat i Millionøsemetoden, og jeg har nu sendt en mail med en bestilling af bogen.

Ellers har jeg fået en del sjove tilbagemeldinger på de uddrag af TV-programmet ”Hånden på hjertet”, som er blevet sendt på TV Midt Vest om mandagen i sommerperioden.

I løbet af sommerferien har jeg genlæst 4 timers arbejdsuge af Timothy Ferris. Den mand er genial, og bogen kan ikke andet end anbefales. Jeg vil være en kvindelig udgave af Timothy Ferris 🙂

Ellers ser jeg meget frem til at fortsætte med mit projekt i de næste 5 uger.

Kærlig hilsen
Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait