En plan er et forsvar mod kaos og indskydelser…

Så er ferien ovre, og jeg har været på arbejde i dag efter 3 ugers dejlig ferie. Mit projekt fortsætter med dag 23, og i dag har jeg brugt et par timer på at studere AWeber, som en af mine klienter anbefalede mig at kigge nærmere på.

AWeber er et amerikansk kommunikationsbureau, som fokuserer på e-mail-kampagner m.m. Jeg skrev mig op for lidt over en måned siden, og jeg har siden da modtaget ca. 8 e-mails, men det er altså først i dag, at jeg har studeret produkterne nærmere.

Jeg er faktisk blevet indoktrineret og nu overbevist om, at jeg vil forsøge at iværksætte en kampagne for at generere flere besøgende til min blog i første omgang, så i morgen vil jeg begynde at abonnere på AWebers ydelser, og så vil jeg bruge nogen tid på at følge undervisningen dér og lave et setup eller en plan i takt med, at jeg får udvidet min horisont. Jeg er således nået frem til, at AWeber skal være mit fokusområde i uge 4. En klog mand eller kvinde har nemlig engang udtalt, at en plan er et forsvar mod kaos og tilfældige indskydelser.

I dag har jeg også fået bestilt bogen ”Millionøsemetoden” – en sød pige ved navn Louise tippede mig på min blog, og gav mig en mailadresse til Janne, som altså fortsat har bøger på lager. Nu har jeg her til aften overført 260 kr., så mon ikke, at jeg modtager bogen op til weekenden? Og så har jeg muligvis et nyt projekt til uge 5.

Med håb om at I alle har det godt og nyder livet, vil jeg slutte for denne gang og kravle ind i min seng…

Kærlig hilsen
Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait