Millionøsemetoden er læst færdig og så………..

Her til aften på dag 32 har jeg læst Millionøsemetoden færdig. Det er en inspirerende bog, som jeg vil anbefale mine kønsfæller at læse.

En af de ting, som jeg bed fast i, var oplysningen om, at 10 % af den danske befolkning tjener 500.000 kr. eller derover. Med en indkomst på 500.000 kr. har man afhængig af størrelsen af sine fradrag ca. 24.000 kr. udbetalt pr. måned. Det er altså ikke en bondegård. De, der får udbetalt 24.000 kr., har typisk også et større hus, en større bil og i det hele taget sat sig så dyrt, at de lever et rotteræs, hvor hele maskineriet er afhængig af næste måneds lønudbetaling (og ofte en “umenneskelig” arbejdsuge på 60 – 80 timer…)

Bogens pointe er, at man skal bruge nogle perioder på at fokusere på passiv indkomst. Dette vil jeg fortælle mere om i morgen, for i den seneste tid har jeg ikke fået sovet nok om natten, og da jeg nødigt skulle gå hen og brænde mit lys i begge ender, vil jeg slutte nu.

Kærlig hilsen
Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('