Ny stil og et nyt eksperiment

Nu har jeg med nogen forsinkelse overstået mit “Projekt ny stil”, og jeg fik købt en smuk grøn kjole, synes jeg selv. Jeg har også været ved frisøren og er blevet klippet (det trængte hårdt, eftersom jeg ikke er blevet klippet i 9 måneder!). Det endelige resultat har givet anledning til en del bemærkninger…

Indledningsvist synes jeg jo selv, at jeg var ret smart, da jeg skulle til optagelse af 3 nye afsnit af Hånden på Hjertet tirsdag i denne uge på TV Midt Vest i Holstebro.

Om torsdagen spiser mine forældre normalt sammen med os, og kl. 20.00 skulle vi selvfølgelig se det første nye afsnit på Mokka. Min kære mor udbryder straks: “Nej, hvor sidder dit hår forfærdeligt…” Og min kære far supplerer hende opbakkende – formentlig i bedste mening naturligvis: “Du ligner en, der står op og sover…” Yes, sådan kan det gå, når man forsøger sig med en ny stil…

Heldigvis har jeg en mand, som synes, at jeg er dejlig uanset hvad (eller det giver han i hvert fald udtryk for, og som en af mine kære Facebook venner supplerer: “Hvilken behandling ville du give ham, hvis han ikke gav udtryk for, at du altid var dejlig?” Nå ja, efter lidt eftertanke, så kan der jo være noget om og i det spørgsmål 😉

Indslaget fra TV Midt Mokka kan ses her (Og det er mig selv, der har sat mit hår, så det altså ikke min frisørs skyld, at jeg har fået sat frisuren på en kikset måde…)

Og her er et billede fra udsendelsen:
Johnny og Lotte

Og så er der mit eksperiment, som jeg vil fortælle lidt om, inden jeg går i seng:

Tirsdag den 21. september 2010 kl. 20.00 skal jeg holde et foredrag for foreningen Erhvervskvinder i Ringkøbing-Skjern Kommune på Westergaards Hotel i Videbæk. Jeg vil tale om “Fornyelse i praksis”. Og så er det, at jeg vil filme foredraget fra 2 vinkler og se, om jeg kan få råmateriale til et informationsprodukt af en eller anden art. Jeg har endnu ikke gennemtænkt konceptet endeligt, men jeg må jo erkende, at der snart skal komme styr på projektet, da der ikke er længe til den 21. september.

Ud over filmningen af foredraget vil jeg udarbejde et evalueringsskema, som jeg vil omdele til erhvervskvinderne med henblik på feedback, så jeg kan få ideer til, hvad kvinderne måtte ønske mere af og mindre af.

Egentlig et ret grænseoverskridende projekt og eksperiment, men det drejer sig vel i bund og grund om at GØRE noget i stedet for bare at gå omkring den varme grød. Måske ender det med, at jeg udgiver et informationsprodukt på DVD på et tidspunkt. Måske supplerer jeg med en bog og et øvelseshæfte eller noget i den stil. I do not know yet – men jeg håber på at blive klogere i den nærmeste fremtid 🙂

Nyt vil naturligvis følge.

Fortsat god weekend.

Kærlig hilsen
Lotte

2 thoughts on “Ny stil og et nyt eksperiment

 1. Kære Lotte

  Smuk grøn farve, – den klæder dig! Og spændende at følge med i dit projekt. Håber at kunne overvære foredraget på tirsdag 🙂

  kh Tine

 2. Søde Tine

  Det kunne være sjovt, hvis du ville deltage, så vi kan få lejlighed til at hilse på hinanden in real life 🙂

  Måske jeg også lige skulle få uploaded invitationen fra Erhvervskvinderne her på bloggen.

  Glæder mig til at se dig 🙂

  Kærlig hilsen
  Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait