Foredrag i Videbæk – nu er du advaret

På tirsdag den 21. september 2010 kl. 20-21.15 holder jeg et foredrag på Westergaards Hotel i Videbæk. Det er Erhvervskvinderne i Ringkøbing-Skjern, som har bedt mig om at fortælle om min måde at være virksomhedsleder på – hvad jeg gør i hverdagen, hvordan jeg forsøger at gøre en forskel og give de deltagende inspiration til en måske anderledes hverdag. Mit emne er “Fornyelse i praksis”.

Invitationen kan læses her:

Kære Erhvervskvinde i Videbækområdet

Du skal dog vide, at jeg har planer om at lave et eksperiment, og så er du advaret, hvis du får lyst til at deltage ;-). Eksperimentet går kort og godt ud på at filme foredraget fra 2 vinkler og se, om jeg kan få råmateriale til et informationsprodukt af en eller anden art. Jeg har endnu ikke gennemtænkt konceptet endeligt, men jeg må jo erkende, at der snart skal komme styr på den del, da der ikke er længe til tirsdag aften……..

Ud over at foredraget skal filmes, vil jeg udarbejde et evalueringsskema, som jeg vil omdele til erhvervskvinderne med henblik på feedback, så jeg kan få ideer til, hvad kvinderne måtte ønske mere af og mindre af.

Egentlig et ret grænseoverskridende projekt og eksperiment, men jeg må jo tilstå, at jeg er ved at være afhængig af usikkerhed og angsten for fiasko…

Måske ender det med, at jeg udgiver et informationsprodukt på DVD på et tidspunkt. Måske supplerer jeg med en bog og et øvelseshæfte eller noget i den stil. Lad os se – jeg bliver helt sikkert klogere i den nærmeste fremtid 🙂

Kærlig hilsen
Lotte

3 thoughts on “Foredrag i Videbæk – nu er du advaret

 1. Kære Lotte

  Tak for et super foredrag – jeg er imponeret over din energi – og var godt underholdt af dit gode humør og skrape pointer!

  Tak!

  kh Tine

 2. Kære Tine

  Tak for din tilbagemelding – jeg fandt også arrangementet underholdende og glæder mig allerede til dit oktoberforedrag for os alle, for selvfølgelig hopper du da på den udfordring 😉

  Kærlig hilsen
  Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('