10 minutters appetitvækker

Kære alle

Så har jeg modtaget et redigeret 10 minutters sammendrag af mit foredrag optaget på Westergaards Hotel i Videbæk. Jeg har endnu ikke fået set alle 75 minutter, og jeg ved derfor ikke, hvad der skal til førend jeg har et evt. salgbart produkt i hånden… På Facebook har jeg linket til de 10 minutter og modtaget diverse søde kommentarer.

De 10 minutter kan ses her: Foredraget “Gør Noget – om fornyelse i praksis”.

I løbet af de næste 30 dage vil jeg arbejde på at finde ud af, hvad step 2 skal være. Om ikke andet glæder jeg mig over, at jeg rent faktisk fik fingeren ud og fik taget mig sammen til at få foredraget filmet. Oftest sker der jo som bekendt ikke en flyvende fis….

Kærlig hilsen
Lotte

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 1. Tine’s avatar

  Kære Lotte

  Tak for et herligt gensyn 🙂 Når du nu kalder det for en appetitvækker, så vil jeg glæde mig til at se lidt mere!

  kh Tine

 2. Thomas Silberg, Boligblogger.dk’s avatar

  Hej Lotte

  Super spændende klip – det ser ud til at være starten på en lovende foredragsholder karriere!

  Glæder mig til at følge med.

  De bedste hilsner
  Thomas, Boligblogger.dk

 3. Vita Rachlitz’s avatar

  Hej Lotte,

  helt fantastisk energi i dit foredrag – og hvor mange gode emner du kommer omkring… Du er inspirerende!

  Held og lykke med en spændende fremtid!!!

  Smil og hilsner
  en,der kun tog 1 år på jura, så blev marketingskoordinator, fitnessinstruktør og nu lærer…
  Vita

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Advokat Lotte Bliddal, Videbæk, møderet for Højesteret