En rystende oplevelse

Min ægtefælle er blevet vraget til et job, fordi han blogger, og fordi det vurderes, at han ikke vil kunne vinde medarbejderes tillid med det indhold, han har på sin blog.

Da min mand spurgte ind til, hvilket indhold, der blev hentydet til, så dukkede mit navn op… Hvor vildt tænker jeg bare.

En af mine advokatkollegaer er af den overbevisning, at hvis jeg havde været almindelig lønmodtager, så ville jeg have mistet mit job for længe siden, fordi jeg har valgt at blogge meget åbent og ærligt omkring min virksomhed og om, hvad jeg oplever og hvilke erfaringer, jeg gør mig.

Hallo derude: Vi har ytringsfrihed i Danmark!!!!!!! Det glemmer flere og flere og mennesker vist, og et eller andet sted, så gider vi ikke involvere os og magter det formentlig heller ikke.

Vurder selv min mands oplevelse her og giv dig endeligt tid til at læse alle de mange tankevækkende kommentarer, som intelligente og åbne mennesker har taget sig tid til at efterlade sig. Link til blogindlæg

Ellers har Martins oplevelse gjort, at jeg – i ren og skær arrighed og med trang til at bruge min energi på noget produktivt – nærmer mig min afslutning af materiale til mit DVD-projekt. Du kan se den teaser, som min fætter har lavet til mig her på Youtube

Kærlig hilsen
Lotte

One thought on “En rystende oplevelse

  1. Nogle mennesker er bare for små …. og det er skræmmende, når man møder dem. Men det må være rart for din mand, at han ikke blev ansat på den arbejdsplads – det lyder ikke til at være et sted, en har lyst til at være ret længe af gangen.

    Og tak for din blog. Den er jeg glad for at have fundet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait