Ny hjemmeside

Jeg har gennem rigtig lang tid arbejdet på en ny hjemmeside til vores advokatvirksomhed. Det kender de fleste af jer sikkert alt til: Hvor skal man starte, og hvem skal man tage fat i? Skal siden laves af en klients søn, af en lokal udbyder, af en klient eller af nogen, som har forstand på advokatbranchen?  

Det endte med, at jeg for første gang tog fat i Advokaternes Serviceselskab og bad om hjælp. Jeg fik kontakt til Steen Hermansen, som altid har gjort et positivt, vidende og venligt indtryk på mig i forbindelse med kurser arrangeret af Serviceselskabet.

Steen kom til Videbæk, og vi fik en rigtig behagelig og konstruktiv snak om hjemmesiden, mine tanker og ideer, og vi kom i vores samtale langt videre omkring end blot drøftelser af hjemmesiden. Det var tilbage i foråret 2007, og hold op hvor var han inspirerende at høre på – han har mange gode ideer, som vi som advokater vil kunne få gavn af, hvis vi tør springe ud i det 🙂

Resultatet på mødet blev, at jeg skulle i gang med at at fabrikere tekst og fremskaffe billeder til hjemmesiden. Teksten blev lavet, men desværre blev vores fotograf sygemeldt et par måneder på grund af graviditetsgener, hvorfor vi først blev færdig med vores materiale til hjemmesiden omkring sommerferien.  (Og nej, jeg kunne ikke bare tage kontakt til en anden fotograf, for Mette er verdens bedste fotograf, og jeg er vild med hendes stil – I kan selv besøge hendes hjemmeside her: http://www.mettejohnsen.dk/)

Ultimo august kom det første forslag til en hjemmeside, og jeg fik nærmest et sammenbrud. Nej, hvor var dette forslag bare langt fra, hvad jeg havde forestillet mig, og på grund af mine manglende kreative evner og et hårdt arbejdspres, kunne jeg simpelt hen ikke overskue situationen, så jeg tudede lidt og satte projektet på stand by. Jeg gik med andre ord som katten om den varme grød, for jeg er ikke selv ret kreativ, og så undskyldte jeg over for mig selv, at det jo er svært at guide en leverandør af en hjemmeside videre, for jeg vidste jo ikke selv helt, hvad jeg ville have; selv om jeg alligevel har en lille fornemmelse af, når noget spiller…

Steen Hermansen var som sædvanlig flink og tålmodig med mig, og han gav mig et tilbud om, at jeg kunne få lov til at agere prøveklud. Advokaternes Serviceselskab har nemlig lavet en brancheaftale med www.danaweb.dk, og i dette firma sidder der åbenbart nogle grafikere, som ved, hvad de har med at gøre.

Jeg tog mod tilbuddet med kyshånd, for jeg havde bare rigtigt svært ved at overskue at skulle arbejde videre på det allerførste og grædefærdige udkast til hjemmeside. (Onde mig – men sådan havde jeg det altså, og jeg værdsætter altså ærlighed mest…)

I efteråret skulle jeg have møde med Danaweb og Steen Hermansen, og denne gang var det min fejl, at mødet blev aflyst 2 gange i træk, og begge gange var årsagen, at min kære kollega og far fik smidt en landsretssag på mit bord, som selvfølgelig begge gange skulle hovedforhandles præcist på det tidspunkt, hvor jeg skulle have møde med Danaweb. (Nattens drømme var i perioder lige ved at bilde mig ind, at der lå en dybere mening i de pågældende situationer, for jeg vågnede af og til op med sved på panden og med genklang fra en hviskende stemme: `He he, Lotte Bliddal, Vor herre har bestemt, at du ALDRIG må få en ny hjemmeside´)

Endeligt blev mødet gennemført med deltagelse af Steen og Michael fra Danaweb – Michael fra Danaweb er en af de der gudsbenådede sælgere, som jeg er helt sikker på når LANGT i sin karriere. Han har fuld fart på, og han er åben omkring sin måde at gøre tingene på. En ren fornøjelse og igen en mulighed for at blive inspireret til at gøre tingene på en anderledes måde…

Efter mødet var dealine på første kontakt til grafikeren 1-2 uger. Dette holdt ikke stik. Efter 2 uger ringede jeg første gang, og efter yderligere 1 uge ringede jeg igen, og så blev jeg ellers kontaktet samme dag af en flink fyr ved navn Bjarne. Han lovede, at han ville tage sig af ordren med det samme, og det gjorde han. En uge efter, nemlig seneste fredag, modtog jeg 1. udkast til hjemmeside. Jeg blev bare så positivt overrasket, at det var en ren fornøjelse, og det meste af lørdag aften og nat samt denne aften er blevet helliget hjemmesiden, så jeg nu har de første kommentarer til hjemmesiden klar til grafikeren.

Kender I den med, at man modtager noget, som giver én energi og lyst til at komme videre med arbejdet? Det er som at modtage en energiladning svarende til 15 kopper kaffe på en gang – og så uden at man behøver løbe på toilettet hele tiden 😉 Sådan har jeg haft det i denne weekend, og det er utroligt, hvad man så kan udrette i alle henseender…

Lige nu glæder jeg mig allerede helt vildt til at se næste udkast til hjemmesiden, for det første udkast var en side, hvor Danaweb havde lavet et forslag til grafikken og opsætningen af siden. Grafikeren Anders havde i samme åndedrag bare lagt teksten ind, som jeg oprindeligt havde forfattet den uden hyperlinks eller lignende henvisninger. Og det er jo en smart og tidsbesparende måde at gribe dette an på.

Aftalen har så været, at jeg skulle kigge siden igennem og tænke på ideer til en forside, opbygning af menustruktur og i det hele taget lavet en liste over de ting, som jeg rigtig godt kunne lide ved siden og en liste over de ting, som jeg ikke brød mig om. Det er så det, jeg har gjort, og det har simpelt hen været en fornøjelse. Jeg glæder mig til det videre samarbejde med Danaweb, som indtil videre får respekt-point her fra mig i Videbæk 🙂 

I skal nok blive holdt orienteret om projektet i denne tråd.

Kærlige hilsner Lotte Bliddal

6 thoughts on “Ny hjemmeside

 1. Hjemmesideprojektet er ved at finde sin afslutning – i denne weekend har jeg lavet nogle korrektioner til siden, og så håber jeg på, at siden kan gå i luften senest den 28. januar 2008. Der er ikke lang tid til, og jeg læder mig som et lille barn.

  Når siden går i luften, vil jeg naturligvis lade jer det vide.

  /Lotte

 2. Ret rystende at en advokat på denne her måde roser et firma, der dels har så ekstremt mange utilfredse kunder, og dels kører deres sager lige på eller måske lidt over grænsen for, hvad der er lovligt.

 3. Kære M Andersen

  Lige som mange andre brancheforeninger har Advokaternes Serviceselskab indgået en brancheaftale med Danaweb. Det var i den forbindelse, at jeg kom i kontakt med firmaet.

  Inden jeg normalt vælger en leverandør, taler jeg med denne, hvilket jeg også har gjort i denne situation. Jeg havde også – lige som dig – læst om firmaet, og i dette tilfælde spurgte jeg ind til nogle af de opevelser, som folk har berettet om på nettet.

  Hvis jeg får svar på mine spørgsmål, så vurderer jeg da de svar, jeg får. Derefter træffer jeg min beslutning. Af og til træffer jeg forkerte beslutninger, og så har jeg ikke noget problem med at indrømme disse.

  I det konrete tilfælde oplevede jeg, at jeg fik forklaringer, som jeg kunne bruge til noget. Derfor valgte jeg at handle med firmaet.

  Faktum er altså, at jeg personligt har været tilfreds med min løsning og fortsat er det. Så er den ikke længere. Indtil videre er der nemlig ikke noget, der siger mig, at min beslutning har været forkert.

  Kærlig hilsen
  Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait