Portræt i Månedsmagasinet Erhverv

For et par uger siden blev jeg kontaktet af en journalist, som spurgte, om han måtte lave et portræt af mig og af vores virksomhed. Jeg skulle lige høre, hvad vinklen skulle være, inden jeg sagde ja til noget… Det viste sig, at en journalist havde tippet denne her journalist om min blog og fundet vor virksomhed anderledes og interessant, og det var bl.a. derfor han gerne ville lave et portræt 🙂

Da jeg elsker at fortælle om min blog og om vore eksperimenter i virksomheden sammen med mine dygtige medarbejdere, sagde jeg naturligvis ja tak til et interview.

Dagen efter fik jeg besøg af et meget behageligt menneske, som samtidigt er journalist, nemlig Laust Grove Vejlstrup. Han skriver portrætter for Månedsmagasinet Erhverv, som udkommer i 101.000 eksemplarer og læses af 350.000 beslutningstagere i Danmark hver måned.

Min kære ægtefælle og jeg havde om morgenen kort drøftet, hvordan interviewet kunne gribes an, så da jounalisten dukkede op på kontoret, stod jeg klar med løbesko og inviterede ham med ud på en gåtur i vores smukke by. Han var frisk og sagde ja tak til tilbuddet. Det var et rigtigt hyggeligt interview, hvor vi kom fint ind på livet af hinanden – ham Laust Grove Vejlstrup er en spændende personlighed (man burde lave et portræt af ham også…).

En opfordring til jer alle derude: Tag folk med på en spadseretur – jeg tænker faktisk også, at det kunne være en rigtig god ting at gøre i relation til kunderne. Man kan blot medbringe en lille blok og en kuglepen, og så kører den derudad, som et normalt møde. Min erfaring er, at man hurtigere kommer ind til sagens kerne og er i stand til at komme på endnu mere kreative løsninger, når man går, end når man sidder inde i et mødelokale.

Hvis du vil læse interviewet, så kan du se mere her: http://www.maanedsmagasinet.dk/scr.php?screen=flipper&path=pdfarkiv/2008/06&embed=popup  Det er min dygtige svigerinde, Mette Johnsen, som har taget billederne. Du kan se hendes flotte billeder her: http://www.mettejohnsen.dk/

Kærlig hilsen

Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('