Præsentationsmaterialet til innovationsprisen

Her kan du se det materiale, som vi har anvendt til præsentationen af vort projekt `En anderledes advokatvirksomhed´i forbindelse med Danske Advokaters Innovationspris 2008 i Odense Kongrescenter mandag den 22. september 2008. 

1. Pjece:  Fortællingen om en anderledes advokatvirksomhed

2. Powerpointpræsentation: Visualisering af virksomhedens mange tiltag

3. Plakat: Fokus på mennesket

Den 23. september 2008: 

Det pågældende materiale indbragte vort firma og medarbejderne en 3. plads, som vi er meget stolte over. Nu kan vi tillade os at kalde os det mest innovative advokatfirma vest for København faktisk – i hvert fald indtil næste år, hvor der igen vil blive uddelt nye priser 🙂 

Her er dommernes begrundelse:

“3. præmien tildeles for firmaets mod og vilje til at forsøge sig med utraditionelle metoder til at ændre en advokatvirksomhed i forbindelse med et generationsskifte. Visionen var at skabe en legeplads for advokater og de øvrige medarbejdere, der ville resultere i mere munterhed, sprudlende ideer, spændende produktudvikling, tiltrækning af modige og lidenskabelige medarbejdere, ny vækst og hurtig problemløsning. Visionen udmøntede sig i en række tiltag både indadtil og udadtil og vigtigst af alt har Johansen og Bliddal ikke været bange for at springe ud på ukendt land eller for at erkende og vise sine fejltrin – hvilket er absolut centralt i en lærende organisation”.

Du kan se prisoverrækkelsen her: [youtube:http://www.youtube.com/watch?v=4MFHZMLL2-I]

Vi er bare SÅ glade i Videbæk 🙂 

Kærlig hilsen

Lotte

Her kan ses den powerpointpræsentation, som blev vist på advokatdagene i Kolding den 12. juni 2009:

En anderledes advokatvirksomhed

One thought on “Præsentationsmaterialet til innovationsprisen

  1. Mandag aften den 22. september 2008 var en herlig aften, for da blev vi kåret som det mest innovative advokatfirma vest for Storebælt. Vi fik med lidt andre ord en 3. plads ved præmieuddelingerne til Danske Advokaters Innovationspris efter 2 store københavnske advokatkontorer.

    Sirius fik en flot 1. plads og Plesner en lige så flot 2. plads.

    Vi er rigtig glade i Videbæk og er vildt beærede over, at vi kom så langt, som vi gjorde, blandt hele 25 projekter. Tærø Nielsen & Hulgaard samt Vilsgaard Advokater var tillige nominerede, og vi oplevede alle i vores firma, at vi havde let ved at identificere os med deres projekter, så nu er vi blevet inspirerede til nye ting – tak for det Øjvind Hulgaard og Bo Vilsgaard.

    Kærlig hilsen
    Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('