At være i krise

Egentlig havde jeg forestillet mig at 3 ugers ferie ville resultere i, at jeg med totalt fornyet energi ville kunne kaste mig over dette projekt igen og lave bare et enkelt kvantespring. Dette har ikke vist sig at være tilfældet. Faktisk ser det ud til, at jeg bliver nødt til at rydde op i mine forventninger til mig selv…

PÅ Amino fandt jeg i dag frem til et interessant indlæg af Eva Gøttrup med overskriften “Er du blokeret eller i proces?” Læs her

Jeg er gået totalt i stå…

Der er ikke tvivl om, at jeg har svært ved at vælge mellem mine ideer og svært ved at vurdere, hvad jeg skal kaste mig over. En form for angst for at vælge noget forkert, selv om der ifølge Byron Katie ikke findes fejltagelser eller uheld (hvilket kan være lige vel avanceret for sådan en som mig at forstå, specielt når jeg befinder mig i en dal…)

Hov forresten – jeg har da været på biblioteket i dag og låne Millionøsemetoden, som jeg har bladret lidt. Tænk engang: Nu har jeg ventet i over en måned på den bog, og så kaster jeg mig ikke en gang over den…. Jeg er da bare for underlig…

Inden det ender med, at jeg tager strikken i ren og skær frustration over min blokering eller hvad vi nu skal kalde det, så må jeg hellere gå tidligt i seng i aften, så jeg kan stå op veludhvilet i morgen.

Kærlig hilsen
Lotte

3 thoughts on “At være i krise

 1. Sender mange tanker. Håber og tror, at du finder energien igen i morgen 🙂

  kh Tine

 2. Kære Lotte,
  Tak for informationen om bogen, den er skrevet på min seddel til jeg engang lander i DK igen.
  Det lyder som om, at du lige nu er i den seje del af din proces. Det kan være uoverskueligt at stå i dalen, og kikke op på det kæmpe bjerg, som med et virker total uovervindeligt………….. Jeg tænker din angst melder sig på banen fordi du forkuser på målet og ikke kan se det, måske tager jeg fejl? Har du overvejet at anerkende dig selv for at du er på vej, du har ikke givet op, du har bestilt en bog og du har været på bibilioteket og hente en, og ikke mindst – du deler af DIG – også det svære!
  Nogen gange er det nødvendigt at fokuser på de små skridt, og acceptere at bjergbestigningen kan nås ved at tage et skridt af gange……… Hvis du spørger mig, så tager forandring tid – LAAAANG tid!
  Jeg synes, du er sej, og jeg har så meget respekt for at du deler din proces – tak for det!
  Jeg får lyst til at skrive go for it……….., kærlige tanker – Mie 🙂

 3. Kære Tine og Mie

  Tak for jeres søde hilsner – det er nu lørdag, og jeg er igen fortøstningsfuld. Mie har nemlig ret. Jeg er på vej, jeg gør trods alt noget (selv om det i perioder er meget lidt).

  I går begyndte jeg at læse Millionøsemetoden, og hold op – bogen er ufattelig sympatisk og til at gå til. Jeg er kommet til side 43, og bogen vildt inspirerende 🙂

  Så det er helt sikkert, at der igen vil følge nyt – imorgen går jeg ind i 5. uge af eksperimentet.

  Med håb om at I begge trives, ønsker jeg jer en dejlig weekend. Her i Danmark er vejret fantastisk – med Kina ved jeg jo så ikke lige 😉

  Knus fra
  Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatal error: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "C" in /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/9/c/4/lotte-bliddal.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('