User profile

Status:
Name: Lotte Bliddal
Member since: 2009-11-10 15:07:19
Website URL: http://www.paulex.dk
About me: excentriker og idealist forklædt som advokat
 

User comments

 1. Behovsudskydelse og selvdisciplin

  Kære Ulla

  Du tester bare løs 😉

  Kh
  Lotte

 2. Blogindlæg

  Kære Tibina

  LeoBolig er på Facebook. Se her: https://www.facebook.com/pages/LeoBolig-en-del-af-Advokatfirmaet-Johansen-Bliddal/286917117995163?fref=ts

  Kære hilsen
  Lotte

 3. Uddannelsen som konfliktmægler er en rejse

  Kære Christina

  Jeg har taget min uddannelse som mediator/konfliktmægler gennem vor brancheforening Danske Advokater.

  Der er andre steder, hvor man kan tage uddannelsen, men jeg må tilstå, at jeg ikke kender til disse muligheder, da det var jagten på efteruddannelsestimer, som gjorde, at jeg tog uddannelsen i det regi.

  Held og lykke med dine egne bestræbelser på at få uddannelsen. Som du kan læse i mit indlæg, så er det vanskeligt at få økonomi i det at være konfliktmægler. Til gengæld får du nogle fantastiske værktøjer, som du kan bruge i alle sammenhænge fremadrettet.

  Kærlig hilsen
  Lotte

 4. MUS 2011 - hvor er det lærerigt

  Kære Bjarke

  Tusind tak for din hilsen som gør mig rigtig glad. Du har ret – jeg bør skrive noget mere på denne blog. For der er da sket en del siden sidst, jeg fik taget mig sammen til at berette om vore projekter.

  Velkommen til og fedt med billedet af dig :-))))

  Kærlig hilsen
  Lotte

 5. En ny "skæv" medarbejder

  Jamen kære HornskovVindberg Inkasso – du skal være mere end velkommen. Vi får jo ikke anden underholdning i livet, end den som vi selv er med til at skabe….

  God fornøjelse.

  Kærlig hilsen
  Lotte

 6. Et brev fra millionøsen Ninka

  Kære Rikke

  Jeg valgte IKKE at købe kittet. Men jeg gennemførte 8 ugers eksperimentet, som blandt har resulteret i, at jeg har udgivet min egen DVD 😉

  Du kan læse mere om mit eksperiment her: http://www.leoshop.dk/product.php?id_product=21

  Og jeg ville elske, at du var en af deltagerne og studerede produktet nærmere. Det koster ingenting, hvis du blot giver DVD´en videre inden 14 dage eller returnerer samme 🙂

  Kærlig hilsen
  Lotte

 7. En ny "skæv" medarbejder

  Tak Allan. Du er altid så positiv. Vi kan jo ikke forvente, at andre kommer og gør arbejdet for os, så hvis vi tror på det, så må vi jo forsøge os.

  Hvis det ikke lykkes, så kan alle de andre sige: “Ja, ja – hun troede, at hun kunne revolutionere advokatbranchen, men vi vidste bedre, gjorde vi…” Men jeg tror på det 🙂

  Kh
  Lotte

 8. Valg på spidsen (kommentar)

  Tak for din kommentar, Hardy – du har ret i, at der ikke er mange ord og godt kunne have været uddybet meget mere, men der er tale om en bundet opgave med 3.000 anslag, som alt andet lige sætter sine begrænsninger.
  Glade hilsner
  fra Lotte

 9. Anmeldelse af DR P4/Midt & Vest

  Kære Thomas

  Tusind tak for din hilsen, som gør mig glad. Det bliver meget spændende at se, hvad DR får ud af de forskellige anmeldelser, og om der kommer til at ske nye ting.

  P.S. Få du dig endeligt kastet ud i Drømmeplans-projektet – mon ikke det kunne blive en vej ud af finanskrisen for alvor????

  Kærlig hilsen
  Lotte

 10. Foredrag i Videbæk - nu er du advaret

  Kære Tine

  Tak for din tilbagemelding – jeg fandt også arrangementet underholdende og glæder mig allerede til dit oktoberforedrag for os alle, for selvfølgelig hopper du da på den udfordring 😉

  Kærlig hilsen
  Lotte

 11. Ny stil og et nyt eksperiment

  Søde Tine

  Det kunne være sjovt, hvis du ville deltage, så vi kan få lejlighed til at hilse på hinanden in real life 🙂

  Måske jeg også lige skulle få uploaded invitationen fra Erhvervskvinderne her på bloggen.

  Glæder mig til at se dig 🙂

  Kærlig hilsen
  Lotte

 12. Aftale: Ingen brok i en uge!!!!

  Kære Mie

  Nu har jeg overstået “projekt ny stil” og købt en grøn kjole, og jeg er blevet klippet. Resultatet kan vel diskuteres, for da jeg den anden aften så Hånden på Hjertet siger min kære mor: “Nej, hvor sidder dit hår forfærdeligt…” Min kære far supplerer – formentlig i bedste mening: “Du ligner en, der står op og sover…”

  Heldigvis har jeg en mand, som synes, at jeg er dejlig uanset hvad 🙂 ))))) Og det hjælper jo, når der ikke er noget at gøre, eftersom optagelserne har fundet sted og naturligvis ikke kan laves om….

  Indslaget kan ses her: http://www.tv2regionerne.dk/?id=564183&r=6

  Kærlig hilsen
  Lotte

 13. Reflektioner omkring stil og forandringer

  Kære begge

  Nu har jeg overstået projekt ny stil og købt en grøn kjole, og jeg er blevet klippet. Resultatet kan vel diskuteres, for da jeg den anden aften så Hånden på Hjertet siger min kære mor: “Nej, hvor sidder dit hår forfærdeligt…” Min kære far supplerer – formentlig i bedste mening: “Du ligner en, der står op og sover…”

  Heldigvis har jeg en mand, som synes, at jeg er dejlig uanset hvad :-)))))) Og det hjælper jo, når der ikke er noget at gøre, eftersom optagelserne har fundet sted og naturligvis ikke kan laves om….

  Indslaget kan ses her: http://www.tv2regionerne.dk/?id=564183&r=6

  Kærlig hilsen
  Lotte

 14. Hvilken vej til passiv indkomst kan og vil man vælge?

  Jamen søde Mie – du har da bare fuldstændig ret: Jeg har da totalt travlt med at skabe passiv indkomst 😉

  … og det betyder naturligvis, at det ikke lige er min blog, der har mit fokus lige nu – men mon ikke det kommer igen, når jeg er kommet lidt længere med mine projekter?

  Også god og nydsom fredag til dig.

  Kh
  Lotte

 15. Reflektioner omkring stil og forandringer

  Tak for din hilsen 🙂

  Jeg har tjekket dine lækre sko og bliver jo helt vild inspireret i relation til farvevalg og begynder (næsten) ligefrem at se frem til weekendens eksperiment…. Finder jeg mon et par sko og kommer jeg hjem med en ny frisure?

  Kh
  Lotte

 16. Aftale: Ingen brok i en uge!!!!

  Kære Tine og Mie

  Tak for jeres søde hilsner 🙂

  Til det letteste først – Mie, jeg har sendt dig millionøseøvelserne til din mailadresse som en pdf-fil. Den bør du kunne åbne.

  Tine: Allerførst tusind tak for din rose, som gør mig rigtig glad. Så til dine spørgsmål:

  1. “Hvad er det, der gør, at du får lyst til at kaste dig over shopping og frisørbesøg?” Tjaaa, nu læste jeg jo Tini Owilds bog, og en af opgaverne var at kigge i sit skab, og det gjorde jeg. Faktisk synes jeg ikke, at det er så slemt. Jeg har meget tøj, som jeg rent faktisk anvender, og jeg synes ikke, at jeg går rundt og siger “aaarggghhhh – jeg har ikke noget at tage på”. Derudover konstaterede jeg dog, at det meste af mit tøj er sort og brunt og ikke særligt modigt. Snarere kedeligt, og et eller andet sted tænker jeg, at jeg også på den front har lyst til at udfordre mig selv og bringe mig ud af min tryghedszone. Prøve noget andet. Mærke at jeg flytter mig og lever… Tini Owilds påstand er, at vi også på stilfronten har det bedst med det, som vi kender, og at vi for det meste finder på 1.000 undskyldninger for ikke at skifte stil. Det er den påstand, jeg har lyst til at efterprøve… (Når jeg nu har gang i et 8-ugers-eksperiment, så bliver jeg jo også nødt til at finde på aktiviteter at udføre ;-)) I relation til frisuren så er det bare et must – jeg er ikke blevet klippet i 8 måneder, og mit hår spalter, og jeg bliver simpelt hen nødt til at sætte håret op konstant. Overvejede at klippe mig skaldet, hvis vi vandt Advokaternes Innovationspris 2010. Det gjorde vi ikke, så hvis jeg skal klippes skaldet, så skal jeg have en pisse god historie, før jeg gør det. Med andre ord ender det nok med, at jeg får klippet spidserne, og så sætter jeg håret op, som jeg plejer 😉 (…Og Tini Owild får ret i, at vi mennesker i bund og grund ikke er til forandring overhovedet…)

  2. “Hvilken forskel kan det gøre for dig? ” Jeg håber på, at jeg gør mig nye erfaringer, og at jeg bliver mere bevidst om symbolet i disse handlinger. For mig er sådanne handlinger nemlig grænseoverskridende (jeg bryder mig – måske overraskende for mine kønsfæller – ikke om at shoppe eller gå til frisør). Jeg forventer ikke, at jeg ændrer mig radikalt, men jeg vil dog være bevidst om, at der godt må være en forskel (fremover drømmer jeg om at have et bare lidt mere farverigt klædeskab) i forhold til i dag.

  3. “Hvad betyder det i millionøsesammenhængen?” At jeg gør noget – at jeg tør øve mig på at rykke ud af min komfortzone – at jeg udfordrer mig selv – at jeg er åben over for nye ting OG vigtigst af alt: Jeg har det sjovt og tør fortælle en historie om udvikling 🙂

  Konklusion: Jeg leder efter opgaver, som bringer mig ud af min komfortzone, og det er helt sikkert, at denne opgave opfylder dette formål.

  P.S. Kan en af jer anbefale en spændende frisør – må jo hellere prøve noget helt totalt nyt.

  P.P.S. Hvis du, Mie, vil se et afsnit af Hånden på Hjertet, så kan du se et afsnit her: http://www.tv2regionerne.dk/?id=558587&r=6

  Og omtale af programmet her: http://www.tvmidtvest.dk/node/6990

  Kærlige hilsner
  fra Lotte

 17. At være i krise

  Kære Tine og Mie

  Tak for jeres søde hilsner – det er nu lørdag, og jeg er igen fortøstningsfuld. Mie har nemlig ret. Jeg er på vej, jeg gør trods alt noget (selv om det i perioder er meget lidt).

  I går begyndte jeg at læse Millionøsemetoden, og hold op – bogen er ufattelig sympatisk og til at gå til. Jeg er kommet til side 43, og bogen vildt inspirerende 🙂

  Så det er helt sikkert, at der igen vil følge nyt – imorgen går jeg ind i 5. uge af eksperimentet.

  Med håb om at I begge trives, ønsker jeg jer en dejlig weekend. Her i Danmark er vejret fantastisk – med Kina ved jeg jo så ikke lige 😉

  Knus fra
  Lotte

 18. At møde modstand indefra

  Kære Mie

  I mit indlæg i går anbefalede jeg bogen “4 timers arbejdsuge” af Timtohy Ferrris. Fantastisk inspirerende, praktisk anvendelig og provokerende bog, som er en MUST READ 🙂

  Bogen kommer vel i denne uge – jeg har netop betalt 260 kr. via webbank, og så går jeg ud fra, at Janne sender mig BOGEN 😉

  Jeg vil lige tjekke din blog ud – er allerede sikker på, at jeg nok skal blive inspireret.

  Kærlige og positive hilsner
  fra Lottte

 19. Angsten og eksperimentet

  Hej igen Louise

  Janne var sød – hun har allerede sendt mig en faktura på 260 kr., som jeg netop har betalt, så nu går jeg ud fra, at hun kan se betalingen i morgen og sender mig BOGEN, så jeg har den inden weekenden.

  Glæder mig vildt.

  Tak for tippet og hjælpen.

  Kærlig hilsen
  Lotte

 20. Angsten og eksperimentet

  Kære Louise

  Tusind tak for din hilsen. Jeg må da have fat i Janne for at høre, om jeg kan få fat i bogen – tak for hjælpen 🙂

  Har du selv nået skyerne efter at have læst bogen?

  I aften påbegynder jeg med uge 4 – jeg har nemlig valgt at holde ferie 100 % med familien de sidste 3 uger.

  Kærlig hilsen
  Lotte

 21. At møde modstand indefra

  Kære Mie
  Tak for din hilsen – jo, jeg lever skam endnu. Og du har gættet helt rigtigt: Projektet har holdt en pause her i min ferie. Jeg var jo noget mentalt fraværende i starten, så eksperimentet blev lagt på hylden i min ferie, men i aften kl. 20.00, når ungerne er puttet i seng vil jeg fortsætte med uge 4 🙂

  Lyder spændende med Kina – har du en god historie at fortælle?

  Kærlig hilsen
  Lotte

 22. Bevidsthed om ens svage sider

  Super Søsser

  Så er der en åbning: Måske ændrer jeg mening om nogle dage. Troede ellers lige, at jeg havde taget en endelig beslutning om IKKE at investere 😉

  Tak for din hilsen og kommentar.

  Knus fra
  Lotte

 23. Bevidsthed om ens svage sider

  Ups forresten – jeg glemte da helt at fortælle, at jeg igen har fået en mail fra Ninka. Hun vil rgitig gerne have, at jeg køber hendes succes-kit. Kortvarigt kunne jeg få tanken, at der jo nærmest er tale om spam, men så er det jo lige, at jeg kommer til at huske på, at jeg selv har bedt om at blive orienteret om millionøsernes fantastiske tilbud…. Og det bliver jeg så, altså orienteret – dagligt…

 24. Et brev fra millionøsen Ninka

  Kære Kløve

  Tusind tak for dine kloge kommentarer, som netop illustrerer mit dilemma på fornem vis… Og mange tak for din opbakning til projektet – ideen med en velgørende fond til nysgerrige og uformuende advokøser i Vestjylland er intet mindre end genial 😉

  Nu skal jeg betro dig en tanke, jeg har gjort mig: I går begyndte jeg at læse i en bog af Werner Tiki Küstenmacher, som hedder “Ryd op i dit liv – og giv plads til nye ideer og muligheder”. Jeg har en ret klar fornemmelse af eller mistanke om, at millionøsernes “hemmelige” vej til skønhed, rigdom og lykke er mere eller mindre en kopiering af bogens principper… Lev enkelt principperne i denne bog har jeg øvet mig på nogle år, og det er de universelle sandheder, som anføres, og som også er helt klart anvendelige.

  Jeg skal selvfølgelig også indrømme, at jeg er NYSGERRIG efter at konstatere, hvorvidt jeg har ret eller tager fejl, og det er jo endnu et argument for at kaste mig over investeringen….

  Tak for støtten – jeg sætter stor pris på din kloge hilsen.

  Kærlige hilsner
  fra Lotte

 25. Tag lidt lettere på tingene

  Kære Allan

  Det er da ikke kun Pia, der elsker dig sådan rent professionelt – det gør jeg da også 🙂 Også som menneske – og ikke kun professionelt, men naturligvis ikke på helt samme måde, som jeg elsker min mand 😉

  Tak for din hilsen – elsker positive mennesker i det hele taget.

  Kærlig hilsen
  Lotte